İKİ BAKANLI KONGRE

İKİ BAKANLI KONGRE

01 Aralık 2017 Cuma 22:19
İKİ BAKANLI KONGRE
Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı bugün 6. Olağan kongresini gerçekleştirecek. Genel Merkezin adayı olarak tek liste ile başkan seçilecek olan Mustafa Toklu, 2019 seçimleri öncesinde koltuğu Mustafa Berberoğlu’ndan devralmış olacak. Kongreye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile birlikte katılacak. Kongre öncesi dün Alanya’ya gelen Çavuşoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulundu. 
 
TOKLU DÖNEMİ BAŞLIYOR
AK Parti İlçe Teşkilatı olağan kongresi bugün saat 14.00'da Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Mevcut ilçe başkanı Mustafa Berberoğlu’nun aday olmadığı 430 delegenin oy kullanacağı kongrede genel merkez tarafından belirlenen Mustafa tek aday olarak seçime girecek. Toklu’nun listesinde hangi isimler olacağı merak ediliyor. Kongreye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti Antalya Milletvekilleri, Antalya BŞB Başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve çok sayıda partili katılacak. 
ÇAVUŞOĞLU’NDAN ZİYARET TURU
Kongre öncesi dün Alanya’ya gelen Çavuşoğlu’nun ilk durağı Şehit Uzman Çavuş Uğur Coşkun'un evi oldu. Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre'yi de ziyaret eden Çavuşoğlu, daha sonra yapımı tamamlanan ve taşınma işlemleri süren Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Alanyaspor Kulübü'nü de ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile incelemelerde bulundu ve kardeşi ile penaltı atışı yaptılar. Çavuşoğlu, bugün Gazipaşa Kültür Merkezi’nin temel atma töreninin ardından Alanya’ya gelerek kongreye katılacak.
Son Güncelleme: 01.12.2017 22:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81