Huzur oparasyonu

Huzur oparasyonu

24 Ağustos 2017 Perşembe 21:02
Huzur oparasyonu
Türkiye genelinde yapılan 'Türkiye Güven Huzur' adlı asayiş uygulaması Alanya'da da gerçekleştirildi. Emniyet güçleri şüpheli gördükleri vatandaşların kimlik kontrolünü yaparken, işyerleri denetlendi, araç ve motosikletler üzerinde ehliyet ve ruhsat kontrolü yapıldı,
TÜM EKİPLER KATILDI
Vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla başlatılan huzur operasyonunda narkotik suçlar ve terörle mücadele, asayiş, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de aralarında bulunduğu 70 polis görev aldı. Şüpheli 100 kişinin kontrolden geçirildiği uygulamada 60 araç trafik ekiplerince durduruldu. Polisin denetime tabi tuttuğu kişilerin GBT taramaları yapılırken, el çantaları ve valizleri de kontrol edildi. Ayrıca operasyon kapsamında, kafeterya, internet kafe, kahvehane ve alkollü gece mekanları gibi önceden belirlenen noktalarda da denetim yapıldı. 
DENETİM VE UYARI YAPILDI
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri ise şehrin en işlek caddeleri üzerinde motosiklet sürücülerini denetledi ve uyarılarda bulundu."Trafikte Saygı" Sloganıyla başlatılan denetimlerde kaldırım ile yaya geçitlerinde motosiklet kullanma, kasksız trafiği çıkma, ve kural ihlallerine karşı sürücüleri bilgilendirme ve denetleme çalışması yapıldı. diğer taraftan sürücülere 'Trafikte Saygı' broşürü dağıtıldı.
Son Güncelleme: 24.08.2017 21:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81