Geleceğin ticareti ATSO’da konuşulacak 

Geleceğin ticareti ATSO’da konuşulacak 

12 Nisan 2024 Cuma 13:11
Geleceğin ticareti ATSO’da konuşulacak 

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya’nın en büyük B2B Networking etkinliğine hazırlanıyor. 23 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan hibrit etkinlikte, iş dünyasının yapay zekâ destekli platform ile uluslararası yeni nesil iş birlikleri oluşturacağını kaydeden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Teknolojileri konuşan, gıpta eden değil, bizzat teknolojiyi üyelerine sunan bir Oda olmak birinci önceliğimiz” dedi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya ve TR61 Bölgesi’ndeki (Antalya, Isparta, Burdur) iş insanlarını “ATSO B2B Networking” etkinliğinde bir araya getiriyor. 23 Mayıs 2024 tarihinde ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinliğe www.atsob2b.org.tr adresinden ön kayıt yapılarak katılım sağlanabilecek. ATSO B2B Networking etkinliğinde, yapay zekâ destekli platform ile uluslararası yeni nesil iş birlikleri oluşturacaklarını kaydeden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Odamızda faaliyet yürüten 49 Meslek Komitemiz ile bu faaliyetlere yenilikçi çözüm ve öneriler sunan firmaların bir araya geleceği etkinliğimizde, üyelerimizin ticari potansiyellerine destek vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Antalya’nın kalkınması ve katma değerli üretimin artması için önemli bir etkinliğe imza attıklarını belirten ATSO Başkanı Bahar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bölgemiz için ticaretin, ihracatın ve dijitalleşmenin geliştirilmesine önemli bir katkı sunacak etkinliğimizde, kısa sürede sonuç odaklı ve etkili bir networking etkinliği olacak. Burada asıl hedefimiz, katma değerli ürün sayısının artırılması, ihracatta kentimizin rekabet avantajının korunması ve ileri teknoloji ürünlerin hızla Antalya’mızda yaygınlaşmasını sağlamak. Bu yüzden hızlı kararlar alarak sonuç alan faaliyetler geliştirmek zorundayız. Bu perspektif ve vizyonla çalışmalarımızı hayata geçirmek, kentimize ve ülkemize karşı sorumluluğumuz.”
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81