Fuarlar

Fuarlar

12 Aralık 2016 Pazartesi 12:49
Fuarlar

Fuarlar

, iş bağlantıları ve sektörler için en önemli etkinliklerden kabul edilmektedir. Özellikle köklü fuarlar; sektör çalışanları ve girişimcileri birleştiren bir güç olarak ortaya çıkmaktadır. Yeni iş birliklerinin ortaya çıkması sağlayan Fuarlar, yeni ürünler ya da hizmetler diğer ülke, firma, kurum ya da kuruluşlarına tanıtılmasında ve dünya çapında yapılacak olan ticarete, itlahalt ve ihracata ön ayak olmaya da destek sağlamaktadır. Fuarlar, firmaların sektör kapsamında hangi sırada olduklarını görmelerini sağlar. Bu sayede kişiler, firma ya da kurumlar eksiklerini görebilir ve şirketi ya da firmayı geliştirmek adına objektif bir bakış yakalayabilir. Kurumsal firmaların veya üst düzey yöneticilerin her yıl düzenli olarak fuarlara katılmasının en önemli sebebi statülerini muhafaza etmektir. Kaliteli ve profesyonel olarak düzenlenen fuarlar, iş alanında yeniliklerin diğer ülkelere de tanıtılmasına ve gelişmelere imkan sunmakla beraber, yeni iş ağları oluşturmayı da desteklemektedir.

Medica Fuarı

Medica Fuarı, her yıl düzenlenen bir fuardır. , Türkiye tarafından büyük bir ilgi ile karşılanmaktadır. 2016 senesinde 65 ülkeden toplam 4.765 ve 100 ülkeden 135.962 profesyonel ziyaretçi ağırlayan Medica Fuarı, 2017 yılında en az 70 firmayı Türkiye’den beklemektedir. Medica Fuarı, medikal malzeme üreticileri, hammadde tedarikçilerini ve sektörün tüm alanlarının buluşmasını sağlayan ve sektördeki yeniliklerin takip edilmesini destekleyen en önemli fuarlardan biridir. Medica Fuarı Ürün Grupları ise: • Tıbbi ekipmanlar ve malzemeler
 • Ameliyat ekipman ve donanımları
 • Hastane ve poliklinik donanımları
 • Elektro tıp, laboratuar ve tanılama araçları ve teknolojileri
 • Eczacılık ekipmanları, muayene sistem ve teknolojileri
 • Teşhis ve tedavi yöntemleri, güncel ameliyat teknikleri araç ve gereçleri
 Daha fazla soru ve bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.
Son Güncelleme: 13.12.2016 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81