ENDİŞENİZ OLMASIN!

ENDİŞENİZ OLMASIN!

01 Kasım 2017 Çarşamba 19:46
ENDİŞENİZ  OLMASIN!
Alanya’da yaşanan su baskınlara çözüm için incelemelerde bulunan Büyükşehir Koordinatörü Güney, “Su baskınlarını ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. Diğer kurumlarla işbirliği içinde en kısa sürede sorunları gidermeyi planlıyoruz. Kimsenin endişesi olmasın” dedi. 
 
YERİNDE İNCELEME
Aşırı yağışların ardından sel ve su baskınlarına karşı önlemlerin alınması için alt yapı sorunlarının çözümü noktasında çalışmalara ağırlık verildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt sorun yaşanan bölgeleri inceleyerek çözümü için yapılması gerekenleri görüştüler Güney ve Kurt, Mahmutlar arıtma tesisi, Aşağı Oba, Tosmur'da yerinde incelemelerde bulunurken, Tosmur, Akçatı ve Uğurlu Mahalle muhtarlarıyla da görüştü. 
İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ
Yapılan incelemenin ardından söz konusu mahallelerde bir daha sorun yaşanmaması için gerekli çalışmaların yapılacağı belirtildi. Güney “Alanya'nın bazı noktalarında yağmurun aşırı yağması nedeniyle yaşanan su baskınlarını ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. ASAT Genel Müdürümüz İbrahim Kurt ile birlikte gerekli incelemeleri yaptık. Diğer kurumlarla işbirliği içinde en kısa sürede sorunları gidermeyi planlıyoruz. Kimsenin endişesi olmasın” diye konuştu.
Son Güncelleme: 01.11.2017 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81