Başkan Şahin'den müjde

Başkan Şahin 6 ay içerisinde ALTSO’nun bir şubesini Mahmutlar Mahallesine kuracaklarını belirtti.

Başkan Şahin'den müjde

Başkan Şahin 6 ay içerisinde ALTSO’nun bir şubesini Mahmutlar Mahallesine kuracaklarını belirtti.

07 Nisan 2021 Çarşamba 13:34
Başkan Şahin'den müjde

Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği MAHKOD Başkanı Mesut İlhan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e mahallelerinde fakülte, nüfus şefliği ve ALTSO şubesi istediklerini belirten bir dosya sundu. Dosyayı inceleyen Başkan Şahin, “Mahmutlar ilçe ölçeğinde bir mahalle. Ticaret ve sanayi odamızın üyelerinin de en çok olduğu bir yer. 6 ay içerisinde ALTSO’nun bir şubesini Mahmutlar’a kuracağız” dedi.

‘TUTTUĞUMUZ SÖZLERLE TANINIYORUZ’
Mahalle halkının Başkan İlhan ile ,ilettiği diğer taleplere de değinen Başkan Şahin,  “Mahmutlar’a fakülte sözüm var unutmuş değilim. İlgili merciler ile görüşmelerim devam ediyor. Noter binamızı Mahmutlar’a nasıl getirdiysek fakülteyi de, nüfus şefliğini de getiririz. Bizi Alanya verdiğimiz sözleri tutmamızla tanır” ifadelerini kullandı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81