ALKÜ 15 Temmuz’u unutmadı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) 15 Temmuz Demokrasi Bayramını ve 15 Temmuz Şehitlerini unutmadı.

ALKÜ 15 Temmuz’u unutmadı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) 15 Temmuz Demokrasi Bayramını ve 15 Temmuz Şehitlerini unutmadı.

16 Temmuz 2018 Pazartesi 21:28
ALKÜ 15 Temmuz’u unutmadı

15 Temmuz 2016 gecesinde, milli iradeyi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişiminin milletimizin kahramanca mücadelesi sonucunda engellenerek demokrasimizin kazanmasının yıldönümü olarak anılan 15 Temmuz Demokrasi Bayramı ve 15 Temmuz Şehitlerinin unutulmaması amacıyla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nde (ALKÜ) program düzenlendi. 

İkinci yıl dönümünde Kestel Yerleşkesi İşletme Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Güneş ile Prof. Dr. Leyla Harputlu, ALKÜ Genel Sekreter Vekili Fatih Özdemir, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, daire başkanları ile idari ve akademik personel katıldı. 
15 Temmuz gecesinde kurulan karanlık planı bozan, bu karanlık geceyi aydınlığa çıkaran ve bu uğurda şehit olan tüm asker, polis ve sivil kahramanlar adına saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlan anma programında imam Bayram Yüksel de Kuran’ı Kerim tilavetinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81