'Alanya’nın ilacı bizde'

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Alanya'da hizmet veren sağlık kurumlarına yönelik ziyaretlerine devam etti. Özçelik, Alanya’nın çok yorulduğunu ve ilacının kendilerinde olduğunu söyledi.

'Alanya’nın ilacı bizde'

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Alanya'da hizmet veren sağlık kurumlarına yönelik ziyaretlerine devam etti. Özçelik, Alanya’nın çok yorulduğunu ve ilacının kendilerinde olduğunu söyledi.

10 Şubat 2024 Cumartesi 13:07
'Alanya’nın ilacı bizde'

Saha çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürdüklerini kaydeden Özçelik, Alanya’nın hatırı sayılır oranda sıkıntılarının olduğuna dikkat çekti. Sağlık sektörü ve sağlık emekçilerinin sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Özçelik, "Bu yerel seçim çok büyük önem taşıyor. Alanya çok yoruldu. Dinlendirmek, nefes aldırmak lazım. Projelerimizle şehrimizde bir çok şey değişecek ve kanayan yaralarına merhem olacağız. Alanya’nın kalitesini artırarak en üst seviyeye çıkaracağız" dedi.


'BİZİM OĞLAN HOŞ GELDİN'

Alanya Kapalı Cuma Pazarı’nı da ziyaret eden Özçelik, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Pazar Yeri’nin içler acısı halinden dert yanan vatandaşlar, “Tek güvencemiz sizsiniz. Bizi sorunlardan kurtarın” diyerek, desteklerini açıkladılar. Esnaf ve vatandaşlar, “Bizim oğlan hoş geldin” diyerek, sıcak ve cana yakın sevgilerini gösterdiler. Tezgâhları tek tek dolaşarak, bol kazançlar dilediği pazar esnafının sorun ve şikâyetlerini can kulağıyla dinleyen Özçelik, “Alanya’da herkes en güzel şekilde yönetilmeyi hak ediyor. Şehrimizin insanlarında da doğruyu görecek feraset var. Gençlerimizin, çocuklarımızın geleceği için kazanacağız ve onlara kaliteli, dertlerinden arındırılmış güzel bir Alanya bırakacağız” dedi.


“TEK GÜVENCEMİZ SİZSİNİZ”

Ziyaret sırasında yağmur nedeniyle binanın tavanından yağmur suyunun damladığı, yere bırakılan kova ve zeminde biriken suyun esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlara zor anlar yaşattığı gözlendi. Pazar Yeri’nin içler acısı halinden dert yanan vatandaşlar Başkan Adayı Özçelik’e adeta içlerini döktü. Vatandaşlar, “Şu vaziyete bakın. Bize reva görülen bu mu? Burası kışın soğuk, yazın da sıcak olur. Yağmur yağdığı zaman tavandan sular akıyor. Islak zeminde neredeyse kayıp düşeceğiz. Bu durumdan hiç memnun değiliz. Tek güvencemiz sizsiniz. Bizi sorunlardan kurtarın” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Ziyaret esnasında karşılaştığı çocukları seven ve vatandaşlarla selfie çektiren Özçelik’e bir vatandaşın söylediği nakarat, herkesi gülümsetti. Vatandaş, “Cep delik cepken delik, bizi neşelendirecek Özçelik” diyerek, başkan adayına desteğini ifade etti. ( CHP Alanya/BÜLTEN)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81