Alanya’da anaokulu öğrencileri karnelerini aldı

Alanya’da anaokulu öğrencilerine 2020-2021 eğitim öğretim yılı yarıyıl dönemi kapanışı nedeniyle karneleri dağıtıldı. Alanya Anaokulu öğrencileri karnelerini Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ın elinden aldı

Alanya’da anaokulu öğrencileri karnelerini aldı

Alanya’da anaokulu öğrencilerine 2020-2021 eğitim öğretim yılı yarıyıl dönemi kapanışı nedeniyle karneleri dağıtıldı. Alanya Anaokulu öğrencileri karnelerini Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ın elinden aldı

22 Ocak 2021 Cuma 15:03
Alanya’da anaokulu öğrencileri karnelerini aldı

Alanya Anaokulu’nda salgın nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan karne dağıtım törenine Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı. Öğrencilere karnelerinin verilmesinin ardından açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, lokal de olsa bağımsız anaokullarında karne töreni yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Yılmaz, “Bağımsız anaokullarının tümünde karne töreni var. Diğer okullarda dijital karne töreni olacak. Öğrencilerimizin gözünde mutluluk vardı. Biz de tabi ki mutluyuz ama keşke bütün okullarımızda yüz yüze karne imkânımız olsaydı. Öğrencilerimizin mutluluğuna hep birlikte şahit olmuş olsaydık daha güzel olacaktı. 15 Şubat itibarıyla artık kademeli de olsa tüm gruplarımızla okullarımızda buluşmuş olacağız. Bu yönde bir engel yok gözüküyor. 8 ve 12’nci sınıflarımızdan destekleme ve yetiştirme kursları adı altında hem özel eğitim kurumlarımız hem devlet okullarımız yüz yüze eğitime başladılar. Bu yönden de çok mutluyuz. Beklediğimiz bir karardı. Vaka sayılarının düşüyor olması bizi rehavete sürüklememeli. Maske, mesafe ve temizlik kuralımıza en çok biz büyüklerin uyması lazım. Çünkü okulları kapatan biz büyüklerdik. Şu anda açacak olan da biz büyükleriz. 15 Şubat’ı sabırsızlıkla, iple çekiyor olacağız” dedi.

‘UZAKTAN EĞİTİMİN KAHRAMANLARI ÖĞRETMENLER VE VELİLER’
Öğrencileri tebrik eden Yılmaz, “Velilerimiz de bu zorlu süreçte çok yoruldu. Uzaktan eğitimde veliler bize çok yardımcı oldu. Bizimle çok iyi iş birliği yaptılar. Uzaktan eğitimin kahramanları öğretmenlerimiz ancak her zamankinden daha çok bizimle iş birliği halinde olan velilerimiz de bizim diğer kahramanlarımızdı. Velilerimiz bize öğretmenlerin kıymetini anladıklarını söylüyor. İtiraf etmek gerekir ki biz de velilerin kıymetini çok iyi anladık. Çünkü onların yaptığı iş birliği bizim için önemliydi. Öğrencilerimize uzaktan eğitim imkânı sağladılar. Öğrencileri bilgisayar başına oturttular ve 6-7 saat onun başında kalmasını sağladılar. Yeri geldi online deneme sınavlarında gözetmenlik yaptılar. Velilere teşekkür ediyorum. Velilerimiz de tatili hak etti. Uzaktan eğitim yorucu. Birilerinin dediği gibi öğretmenler yatmaya alışmadı. Tam tersi öğretmenler, veliler ve öğrenciler de çok yoruldu” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81