Alanya'da grup yollarına bakım

Alanya merkezine yakın mahallelerin grup yollarına bakım ve onarım yapılıyor.

Alanya'da grup yollarına bakım

Alanya merkezine yakın mahallelerin grup yollarına bakım ve onarım yapılıyor.

30 Haziran 2020 Salı 16:16
Alanya'da grup yollarına bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, kırsal mahallelerin yollarını yaz sezonuna hazırlarken, Alanya’nın doğu, batı ve kuzeyinde bulunan mahallelerdeki çalışmalarla birlikte ilçe merkezine yakın mahallelerde de grup yollarına çalışma gerçekleştiriliyor. 

Dört mahallenin yoluna bakım

Alanya Hizmet Birimi kırsal alan ekipleri, Toslak-Kayabaşı ve Toslak Emişbeleni grup yolunda a çalışma gerçekleştirdi. Alanya’nın Batısı’ndaki mahalleleri bir birine bağlayan grup yollarının bozulan ve çöken noktalarına bakım onarım ve yama çalışması yapıldı. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte geçim kaynakları tarım olan vatandaşlar ürünlerini daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde taşıma imkanına sahip oldular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81