ADD’de Nutuk

Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi, bu hafta itibariyle her Perşembe düzenli olarak yapacağı Nutuk okuma etkinliğinin ilkini dün gerçekleştirdi.

ADD’de Nutuk

Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi, bu hafta itibariyle her Perşembe düzenli olarak yapacağı Nutuk okuma etkinliğinin ilkini dün gerçekleştirdi.

10 Ocak 2020 Cuma 11:26
ADD’de Nutuk

Türkiye’de son dönemlerde artan Kemalizm ve Atatürkçülük tartışmasına ADD Alanya Şubesi Nutuk ile cevap verdi. Dernek binasında düzenlenen etkinlikte katılımcılar hem Nutuk okudu hem de fikir alışverişi yaptı.  Öncelikle Nutuk okuyan ADD Başkanı Zuhal Sirkeli, yorumlamak üzere söyleşi başlattı.

NUTUK OKUMA GÜNÜ DÜZENLENDİ
Sirkeli, Nutuk okuma etkinliği hakkında da açıklama yaptı. Sirkeli, "Atatürk ve inkılaplarının, Atatürkçülük düşüncesinin anlaşılması için herkesin Nutuk okuması gerekir" dedi. Sirkeli, "Atatürkçü düşünce Derneği Alanya Şubesi olarak bugün dernek binamızda Nutuk okuma günü düzenledik. Nutuk’u sanıyorum büyük bir kısım okumuştur veya okumayanlar, okuyupta üzerinden zaman geçtiği için tekrar etmek isteyenler ve o günlerle bugün arasında bir mukayesede bulunmak isteyen bütün vatandaşlarımızı dernek binamıza bekliyoruz. Bugün güzel bir katılım oldu hep birlikte Nutuk’u okumaya başladık bundan sonrada her Perşembe saat 13.00 ile 15.00 nutuk okuma günümüz olacak. Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz gelenlere de teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81