Şahin 'Değişim ve Gelişim Yürüyüşü’nü mahşeri kalabalıkla gerçekleştirdi

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, 'Değişim ve Gelişim Yürüyüşü'nü binlerce Alanyalının katılımıyla, “En büyük başkan bizim başkan” sloganları eşliğinde gerçekleştirdi. Yürüyüşe katılan İYİ Parti İl Başkanı Karacan, “Alanya halkı Mehmet Şahin’e sahip çıktı” dedi.

Şahin 'Değişim ve Gelişim Yürüyüşü’nü mahşeri kalabalıkla gerçekleştirdi

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, 'Değişim ve Gelişim Yürüyüşü'nü binlerce Alanyalının katılımıyla, “En büyük başkan bizim başkan” sloganları eşliğinde gerçekleştirdi. Yürüyüşe katılan İYİ Parti İl Başkanı Karacan, “Alanya halkı Mehmet Şahin’e sahip çıktı” dedi.

25 Mart 2024 Pazartesi 09:40
Şahin 'Değişim ve Gelişim Yürüyüşü’nü mahşeri kalabalıkla gerçekleştirdi

İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, ‘Değişim ve Gelişim Yürüyüşü’nü binlerce Alanyalının katılımıyla, “En büyük başkan bizim başkan” sloganları eşliğinde gerçekleştirdi.

Yürüyüş Damlataş 100. Yıl Atatürk Parkı önünden başladı. İskele Şelale önünde sonlandırılan ‘Değişim ve Gelişim Yürüyüşü’ne Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er ve binlerce Alanyalı katıldı.

“En büyük başkan bizim başkan” ve “Alanya seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde coşkulu kalabalık eşliğinde yürüyüşünü tamamlayan Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, İskele Şelale önünde katılımcılara hitap etti.

Buradaki program bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından meclis üyesi adayları tek tek sahneye davet edildi. Programın açılış konuşmasını Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, gerçekleştirdi.


“Alanya’nın iyi, cesur ve güzel insanlarını selamlıyorum” diye sözlerine başlayan Karacan, “Maşallah buralara sığmamışız, deniz kenarı da balkon da dolu. Seçimlere başlarken kıymetli başkanımızın bugüne kadar neler yaptığına, Alanya’ya neler kattığına baktık. Birbirinden kıymetli meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla yola çıktılar. Baktık ki görev aldığı dönemlerde o kadar kısıtlı imkan olmasına rağmen üstüne vazife olmadığı halde bir çok şeyi yapmış. Alanya için kendini feda etmiş, risk almış. Görevini en iyi yapabilmek dadına Alanya’da her şeyi yapmış Mehmet Şahin’i üzerimize düşeni yaptık aday yaptık. Görüyoruz ki iyi yapmışız. Bu meydanlar dolmuş. Alanya’nın vatan severleri iyi insanları biz üzerimize düşeni yaptık Mehmet başkana görev verdik. Siz de 31 Martta üzerinize düşeni yapın başkan yapın. Bizde kalsın Alanya. Çok kıymetli adayımız Mehmet Şahin’i önce Allah’a sonra size emanet ediyorum” dedi. Şahin’in değişim yürüyüşündeki mahşeri kalabalığı gören Afşin, “Alanya halkı Mehmet Şahin’e sahip çıktı” diyerek konuşmasını tamamladı.

“Her Şey Alanya’mız İçin” diyen Şahin burada yaptığı konuşmada, “Maşallah, maşallah. Allah hepinizden razı olsun. Ben inanın çok duyguluyum. Beni hiç şaşırtmadınız bugüne kadar. Gene Allah hepinizden razı olsun. Sağ olun var olun. Değerli il başkanım sağ olsun kalkmış gelmiş bizlere hitap etti burada ona da teşekkür ediyoruz. Ben öncelikle değişim mitingimize değişim yürüyüşümüze hepiniz hoş geldiniz diyorum. Bakın biz değişim yürüyüşümüzü Alanya için kalbi atan, Alanya’yı seven dostlarımızla yapıyoruz. Bakın belediye işçilerimizi zorlamıyoruz. Bizim arkamızda ne belediye var ne büyükşehir var. Sizler varsınız. Alanya halkımız var. İnanın bize gösterdiğiniz bu teveccüh sorumluluğumuzu arttırıyor. Ben ve arkadaşlarımızı daha çok teşvik ediyor. 71 projemizle Alanya’mızı Allah’ın izniyle şaha kaldıracağız. İnancımızdan ödün vermeden Alanya’mızı huzurlu bir dünya kenti yapacağız. Bunun için geliyoruz arkadaşlar.

Ben 2 yıl öne adaylığımı açıkladığımda ne dediler ‘Partisi yok, nereden aday olacak’ dediler. Sonra ne dediler biliyor musunuz? ‘Kime güveniyor’ dediler. İşte ben buraya güveniyorum. Alanya halkına güveniyorum. Doğru yere güvenmişim. İnanın, 10 yıllık ALTSO başkanlığım dönemimde bize güvenen insanların itibarını önemsedim. Hep ne dedik? ‘Biz devletimizin gücünü kullandık’. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Ama devletimizin gücünü Alanya’mız için kullandık. Yaylarımıza ambulans için kullandık. Konaklı ve Mahmutlar’a noter için kullandık. Üniversitenin kurulumu için meşaleyi yaktık. İki tane okul yaptık. Hiçbir zaman kendimiz için kullanmadık. Sizleri mahcup edecek bir işin içerisinde olmadık. Bakın hayatımda. Bey tül malla uğraşmadık. Eğer benim hayatımda orman, hazine, hale varsa ben bugün Alanya halkından özür dileyerek adaylıktan çekileceğim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81