Plaj futbolunda finaller Alanya’da

2023 TFF Plaj Futbolu Ligi Süper Finalleri Alanya’da yapılacak.

Plaj futbolunda finaller Alanya’da

2023 TFF Plaj Futbolu Ligi Süper Finalleri Alanya’da yapılacak.

01 Kasım 2023 Çarşamba 15:13
Plaj futbolunda finaller Alanya’da

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belediyeler, resmi kurumlar ve tescilli kulüpler ile iş birliği içinde düzenlenen 2023 sezonu Plaj Futbolu Ligi’nin etapları tamamlandı. 13 merkezde yapılan etaplara 52 takım ve yaklaşık 650 sporcu katıldı. Bu sezon yerel etaplara; Karasu (Sakarya), Kocaali (Sakarya) 19 Mayıs (Samsun), Manavgat (Antalya), Alanya (Antalya), Seferihisar (İzmir), Menderes (İzmir), Arsuz (Hatay), Gevaş (Van), Erciş (Van), Karataş (Adana), Adilcevaz (Bitlis) ve Giresun Merkez (Giresun) belediyeleri ev sahipliği yaptılar. Plaj Futbolu Milli Takımı için tüm oyuncuların gözlem altına alındığı etaplarda mevcut Milli Takım futbolcuları da yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuru dahilinde final organizasyonuna aday olanlar arasından yapılan değerlendirme neticesinde Alanya Belediyesi ev sahipliği yapma hakkını elde etti. Etap birincilerinin katılımı ile düzenlenecek süper finaller, 06 – 12 Kasım 2023 tarihlerinde Alanya’da oynanacak.

5 Kasım 2023 tarihinde saat 18:00’de Alanya’da Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda tüm takımların katılımıyla kura çekimi yapılacak. 6 Kasım 2023 tarihinde başlayacak olan şampiyonada, kura çekiminde 2022 sezonu süper finallerinde ilk dört sırayı alan takımların geldiği etapların temsilcileri seri başı olarak yer alacak.


05 Kasım Kura Çekilişi
07-07-08 Kasım Grup Maçları
09 Kasım Dinlenme
10 Kasım Çeyrek Final
11 Kasım Yarı Final
12 Kasım 3.’lük ve Final Maçı

FİNALLERE KATILACAK TAKIMLAR
Manavgat 07 SK Antalya
Alanya Bld. Antalya
Aziziyespor Sakarya

Kocaalispor Sakarya
Gevaşspor Van
Ercişspor Van
Seferihisar İzmir
Gümüldürspor İzmir
Aile Sosyal Hiz. SK Giresun
19 Mayısspor Samsun
Türşad Bitlis
Arsus Gözcüler Hatay
Karataş Bld. Adana


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81