Osman Özçelik hayvanseverlerle buluştu

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, hayvansever ve hayvan hakları savunucularıyla buluştu.

Osman Özçelik hayvanseverlerle buluştu

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, hayvansever ve hayvan hakları savunucularıyla buluştu.

15 Mart 2024 Cuma 11:05
Osman Özçelik hayvanseverlerle buluştu

Şikâyet ve taleplerini dile getiren hayvanseverler Özçelik’e, hazırladıkları 24 maddelik bir dosya sundu. Hayvan Barınağındaki olumsuz şartları iyileştirme sözü veren Özçelik, “can dostlarımız” olarak tanımladığı hayvanlar için hayvan dostu projeleri uygulamaya geçireceklerini kaydetti

SAHA çalışmalarının yanı sıra salon toplantılarını da sürdürerek, her kesimden vatandaşların şikâyet ve önerilerine kulak veren CHP Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Corner Kafe’de akşam saat 20.00’de düzenlenen etkinlikte, bir grup hayvansever ve hayvan hakları savunucusu vatandaşlarla bir araya geldi. Katılımcı bazı vatandaşların kedi ve köpeklerini yanlarında getirmeleri, renkli görüntülere sahne oldu. Kendisinin de bir hayvansever olduğunu belirten Özçelik, hayatı paylaştığımız hayvanları “can dostlarımız” diyerek nitelendirdi. Özçelik, Alanya’yı geleceğe taşıyacak ve herkesin hayatına dokunacak projelerinde patili dostları unutmadıklarını söyledi. Kısa bir konuşma yapan Özçelik, mikrofonu katılımcılara uzatarak, talep ve sorunlarını dinlerken, yöneltilen soruları samimiyetle yanıtladı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81