Başkan Yücel 8 Mart’ta kadınlarla buluştu

Başkan Yücel 8 Mart’ta kadınlarla buluştu

09 Mart 2024 Cumartesi 11:33
Başkan Yücel 8 Mart’ta kadınlarla buluştu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek Merkezinden hizmet alan kadınlar ile Alanya’daki dernekler ve STK’ların kadın temsilcileri ile kahvaltı da bir araya geldi. Başkan Yücel, “Kadınlarımız sevgi pınarlarımız, evlerimizin bereketi, çocuklarımızın anası, geleceğimizi hazırlayan ilk öğretmenlerdir” diyerek Kadınlar Günü’nü kutladı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir kahvaltı programı organize etti. Programa; AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şerani Tavlı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Belediyesinin kadın meclis üyeleri, Siyasi partilerin kadın kolları üyeleri, Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek Merkezi’nden hizmet alan kadınlar, Alanya’da faaliyet gösteren dernekler ve STK’ların kadın temsilcileri katıldı.


Salonda alkışlarla karşılanan Başkan Yücel, tüm masaları tek tek gezerek kadınların bu anlamlı gününü kutladı. Kadınlara karanfil hediye edilen programda konuşan Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, bu güzel organizasyon için Başkan Yücel’e teşekkür etti ve kadınların toplumdaki yeri ve önemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Salonu dolduran binlerce kadına seslenen Başkan Yücel ise sözlerine, “Neşet Ertaş’ın, “Benim iki sevdiğim var, biri anam; biri yârim. İkisine de hürmetim var, biri anam; biri yârim. Birisi var etti beni, birisi yar etti beni. İkisinin var bir yâri, Biri anam biri yârim” sözleri ile başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81