BAŞKAN TOKLU’DAN AŞIYA DAVET

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı koronavirüs ile mücadele kapsamında duyarlılık göstererek toplu aşı yaptırdı.

BAŞKAN TOKLU’DAN AŞIYA DAVET

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı koronavirüs ile mücadele kapsamında duyarlılık göstererek toplu aşı yaptırdı.

19 Temmuz 2021 Pazartesi 12:28
BAŞKAN TOKLU’DAN AŞIYA DAVET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı bugün İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu,   Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs ile mücadele kapsamında örnek davranış sergileyerek toplu aşı yaptırdı. Başkan Toklu vatandaşları aşı olmaları davetinde bulundu.

‘‘Bilindiği üzere ülkemizde büyük bir mücadele ile koronavirüs aşı programı başarılı bir şekilde yürütülmektedir. Bugün İlçe Teşkilatımızla birlikte ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanemizde koronavirüse karşı aşılarımızı olduk. Turizm faaliyetlerinin yoğun yaşandığı bu günlerde buradan bütün vatandaşlarımızı, kurumlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Kurban Bayramı tatili boyunca aşılarınızı ertelemeyin, mutlaka aşılarınızı olun. Şu zamana kadar Alanya’mızda ortalama 1. doz  %53, 2. doz %28 civarında aşılama yapılmıştır 

Rehavete kapılmamalıyız, salgın henüz bitmiş değil. Kendi gayretimiz ve çabalarımız ile bu salgını yenebiliriz. Toplumsal bağışıklığın kazanılması  için aşı olmamız bizlerin birer vatandaşlık görevi haline gelmiştir. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına hem kendimiz hem de sevdiklerimiz için uyalım.’’ ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81