Alanya’da yeni dönem Encümen mesaiye başladı 

Alanya’da yeni dönem Encümen mesaiye başladı 

19 Nisan 2024 Cuma 13:37
Alanya’da yeni dönem Encümen mesaiye başladı 

31 Mart’ta rekor bir oy ile belediye başkanı seçilen Osman Tarık Özçelik, mecliste siyasi üyeleri belirlenen encümeni yeni memur üyelerin de katılımıyla topladı. Özçelik başkanlığında yapılan mecliste siyasi üye olarak Sadık Dizdaroğlu, Ahmet Top ve Haydar Uyar katıldı. Memur encümen üyesi olarak İmar ve Şehircilik Müdürü Hüseyin Uysal, Kültür Müdürü Nimet Hacıkura ve belediye kanununa göre üyeliği zorunlu olan Mali Hizmetler Müdürü olarak Abdurrahman Kahya katıldı.

Başkan Özçelik, “Görev dönemimizin ilk Encümen toplantısını gerçekleştirdik. Encümen üyelerimiz ile ayrıntılı değerlendirmelerimiz sonucu aldığımız kararların Alanya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadeleri ile yeni encümen üyelerini paylaştı. Encümen, özellikle şehir disiplini için önem taşıyan kuralların uygulanması açısından caydırıcı nitelikteki yasal işlemlerin onanması ile kiralama ihalelerinin yapıldığı merci olmasından dolayı en önem icra makamları dan biri olarak kabul ediliyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81