Alanya’da Kadınlar Plajı geri dönüyor 

Alanya’da Kadınlar Plajı geri dönüyor 

11 Haziran 2024 Salı 13:51
Alanya’da Kadınlar Plajı geri dönüyor 

Alanya Belediye Encümeni, Aysultan Kadınlar Plajı’nı 27 Haziran’da ihaleye çıkaracak. Dönemin Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ak Partili Başkanı Menderes Türel’in hizmete katıp, 2019 yılına kadar da kadınların hizmetine sunduğu Aysultan Kadınlar Plajı, CHP’li Muhittin Böcek’in görevi devralması sonucu ise kapatılmıştı. CHP’li Muhittin Böcek’in döneminde kapısına kilit vurulan Aysultan Kadınlar Plajı’nın olduğu bölgeyi dönemin Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de hazineden kiralayarak, Aysultan Kadınlar Plajı’nı hizmete açma sözü verdi.

Başkan Yücel’in hizmete açma sözü verip, ihaleye katılmasına katkı sunduğu Aysultan Kadınlar Plajı, Alanya Belediye Encümeni’nde 27 Haziran’da ihaleye çıkarılacak. 15 aylığına kiraya verilecek olan Aysultan Kadınlar Plajı için istenen yıllık muhammen bedeli 1 milyon 100 bin TL. 15 aylık 1 milyon 375 bin TL muhammen kira bedeli ile ihale edilecek olan Aysultan Kadınlar Plajı ihalesi için geçici teminat bedeli 41 bin 250 TL olarak belirlenirken, cayma bedeli ise 137 bin 500 TL.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81