Alanya’da bayram öncesi mezbaha denetimleri başladı

Alanya’da bayram öncesi mezbaha denetimleri başladı

22 Mayıs 2024 Çarşamba 11:23
Alanya’da bayram öncesi mezbaha denetimleri başladı

Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından Kurban Bayramı öncesi mezbaha denetimleri başladı. Alanya’da Kurban Bayramı öncesi hareketlilik başladı. Alanya’nın Çıplaklı, Kestel ve Toslak mahallelerinde bulunan resmi kesim merkezlerine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından denetimler gerçekleştirildi. Denetimler sırasında uyarılarda bulunuldu. Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar denetimlerin bayrama kadar olan süreçte ve bayram boyunca devam edeceğini söyledi.

Mehmet Rüzgar denetimlerin ardından yaptığı açıklamada,” Alanyamızda 3 tane resmi kesim merkezimiz var. Biz buralarda Kurban Bayramı öncesinde kesim şartları, orada bulunan hayvanların kesim öncesinde hayvanlara işkence yapılıp yapılmadığı, nasıl şartlarda oralarda bulunduğuna yönelik denetimlerde ve uyarılarda bulunduk. Bu denetimlerimiz devam edecek. Yarın da kurban komisyonunu toplayıp orada bayram öncesi kararları alacağız. Hayvan satış yerlerini tespit edeceğiz” dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81