Tokar 12. kez şenlenecek

Alanya’da faaliyet gösteren Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin geleneksel yayla şenlikleri bu yıl da devam edecek.

Tokar 12. kez şenlenecek

Alanya’da faaliyet gösteren Çamlıcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin geleneksel yayla şenlikleri bu yıl da devam edecek.

23 Temmuz 2014 Çarşamba 00:19
Tokar 12. kez  şenlenecek
3 Ağustos Pazar günü Tokar Yaylası'nda gerçekleştirilecek olan 12. Tokar Şenliği'nde, Ankaralı ünlü sanatçı Hasan Yılmaz sahne alacak. Sevilen sanatçı Hasan Yılmaz, şenlik alanında toplanan halkı coşturacak. Dernek Başkanı Şeref Arslan, şenliğe tüm bölge halkını davet etti. Başkan Arslan, “Geçen yıl düzenlediğimiz şenlikte, Ankaralı Ayşe sahne almıştı. Bu yıl yine oyun havalarıyla ünlü Ankaralı Hasan Yılmaz ile anlaştık. Sevilen sanatçı Hasan Yılmaz, saat 12.00'de şenlik alanına gelerek, orada bulunan halkımıza güzel bir gün yaşatacak. Halk oyunu gösterileri ve çeşitli yarışmaların yer alacağı şenlikte, dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüller verilecek. Ayrıca yapılacak olan çekilişte, şanslı kişilere birbirinden güzel hediyeler vereceğiz. Şenlik günü ayrıca Tokar Ağası da seçilecek” dedi. Başkan Arslan, şenlik için hazırlıkların devam ettiğini bildirdi.
 
Son Güncelleme: 23.07.2014 00:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81