DUYARLI ÖĞRENCİLER ALKÜ’YÜ YEŞİLLENDİRİYOR

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencileri ALKÜ’nün yeni yapılan meydan alanını yeşillendiriyor.

DUYARLI ÖĞRENCİLER ALKÜ’YÜ YEŞİLLENDİRİYOR

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencileri ALKÜ’nün yeni yapılan meydan alanını yeşillendiriyor.

13 Aralık 2018 Perşembe 13:42
DUYARLI ÖĞRENCİLER ALKÜ’YÜ YEŞİLLENDİRİYOR


Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kritik Analitik Düşünce Kulübü ile Kızılay Kulübü, ALKÜ’nün yeni yapılan meydanına fidan dikimi yaparak ALKÜ’yü yeşillendiriyor. Gerçekleşen fidan dikimi etkinliğine, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Genel Sekreter Fatih Özdemir, Kritik Analitik Düşünce Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Dikici, daire başkanları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Fidan Dikimi etkinliği hakkında bilgiler veren Kritik Analitik Düşünce Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Dikici, “Öğrencilerin duyarlı olması bizleri çok mutlu ediyor. Öğrencilerimizin birçoğu birinci sınıf öğrencisi olması sebebiyle bu fidanlarda duyarlı öğrencilerimizle birlikte büyüyecek. Bu faaliyette öğrencilerimizle 500 fidan dikimi gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bizlere bu konuda destek veren Sayın Rektörümüze ve ağaç dikim alanını belirleyen Yapı İşleri Daire Başkanlığımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM”
Rektör Pınarbaşı’nın da fidan diktiği etkinlikte, ”Öğrencilerimizin duyarlı davranışları bizleri çok etkiliyor. Yıl içerisinde öğrencilerimiz birçok sosyal ve kültürel etkinliklere katkı sağlıyor. Özellikle kan bağışı ve fidan dikimi konusunda öğrencilerimiz çok duyarlı davranış sergiliyor. 2 hafta önce bir başka kulübümüz yerleşkemize fidan dikimi gerçekleştirdi. ALKÜ yeşil bir kampüs olacaksa bunda öğrencilerimizin büyük bir payı olacaktır. Bu faaliyetlerin oluşmasında öğrencilerimizi yönlendiren, çevreye ve insanlığa duyarlı öğrenciler yetiştiren kulüplerimizin akademik danışman hocalarına etmek ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81