Filistin Devlet Başkanı Abbas, Hollande İle Görüştü

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Hollande İle Görüştü

21 Şubat 2014 Cuma 18:17
Filistin Devlet Başkanı Abbas, Hollande İle Görüştü
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve beraberindeki heyet, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande tarafından Elysee Sarayı'nda kabul edildi
Filistin Devlet Başkanı Abbas, Paris’teki resmi temasları kapsamında, Elysee Sarayı’nda Fransa Devlet Başkanı Hollande ile bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.
Filistin Devlet Başkanı Abbas görüşme sonrası dışarıda bekleyen basın mensuplarına açıklamada bulundu. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandıklarını ve gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını dile getiren Abbas, görüşmede başta Filistin-İsrail ilişkileri olmak üzere, AB ve ABD'nin bu ilişkilere yönelik görüşü üzerinde bilgi alış verişi yaptıklarını ifade etti.
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndan yapılan açıklamada, Hollande’ın görüşmede Abbas'a, Fransa’nın Ortadoğu barış görüşmelerinin başlatılması konusunda destek vermeyi sürdüreceğini söylediği bildirildi. Vakit geçirilmeden müzakerelerin çerçevesinin belirlenerek başlatılması yönünde çağrıda bulunan Hollande’ın ayrıca, Fransa'nın, Filistin'in siyasi ve mali açıdan güçlendirilmesi için yeniden uluslararası bir konferans düzenlemeye hazır olduğunu belirttiği ifade edildi.
Son Güncelleme: 21.02.2014 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81