Kararlar muhalefetsiz geçti

Gazipaşa Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısının ikinci oturumunu dün gerçekleştirdi.

Kararlar muhalefetsiz geçti

Gazipaşa Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısının ikinci oturumunu dün gerçekleştirdi.

08 Haziran 2016 Çarşamba 21:41
Kararlar muhalefetsiz geçti
Gazipaşa Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısının ikinci oturumunu dün gerçekleştirdi. Belediye toplantı salonunda saat 08.00'de başlayan toplantıya CHP'li ve MHP'li meclis üyeleri yine katılmadı. Mecliste salt çoğunluğun 4'te biri toplandıktan sonra gündeme geçildi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem dışı konular oylanarak gündeme eklendi. Komisyon seçimleri diğer parti grupları mecliste bulunmadığı için oy birliğiyle gündemden çekildi.

3 MİLYONLUK YETKİ
Meclisten 3 milyonluk kredi için yetki isteyen Başkan Çelik, "Herkes ne derse desin belediye çok yoğun çalışıyor. Bunu yeterli görende olabilir yeterli görmeyende olabilir. 15 Haziran'da Hacımusa Çayı'nda DSİ ihale yapıyor. Fener alanındaki mesire alanı için tüm yazışmalar Ankara'ya gitti. Önümüzdeki günlerde fener alanında, Koru yolunda, Hacımusa Çayı'nda, mendirek ve sahilde çalışmalar devam edecek. Gazipaşa şantiyeye döndü. Kırsalda yine büyükşehirle birlikte mezarlıklar ve yayla yollarında çalışmalarımız var. Hem biz hem de Büyükşehir asfalt hazırlığında. Bu kadar yoğun gündemin içinde tabi ki ekonomik ihtiyaçlarımız da oluyor. Boşalan kredilerimizin yerine tekrar kredi çekme isteğimiz var. Bizim kredilerimiz zaten İçişleri Bakanlığı'ndan olur alıyor. Belediye Başkanlığına 3 milyon lira borçlanmak için meclisten yetki istiyoruz. Bunu da kullanacağımız yerler belli. Yaptığımız yatırımlarda kullanacağız. Şuana kadar çektiğimiz kredilerin aylık ödemesi 400 milyonu buluyor. Yaklaşık 9 milyon civarında kredi çektik. Fakat bu 9 milyonun neredeyse 4,5 milyonunu ödedik. Çok yoğun bir ödeme tablomuz var. Ödemelerimizde herhangi bir sıkıntımız ya da geciktirmemiz yok" dedi. Çelik'in 3 milyon lira kredi talebi oy birliğiyle kabul edildi.
Son Güncelleme: 08.06.2016 21:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81