Büyükşehir personeline motivasyon eğitimi

Alanya Hizmet Birimi bünyesinde çalışan personele motivasyon eğitimi verildi.

Büyükşehir personeline motivasyon eğitimi

Alanya Hizmet Birimi bünyesinde çalışan personele motivasyon eğitimi verildi.

01 Haziran 2018 Cuma 13:45
Büyükşehir personeline motivasyon eğitimi


Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından belirli periyotlar halinde düzenlenen hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor. Haziran ayının ilk semineri Alanya’da gerçekleştirildi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda gerçekleştirilen motivasyon seminerine, Alanya Hizmet Birimi bünyesinde değişik birimlerde çalışan belediye personelleri katıldı. Seminere Antalya Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı eğitimci Timuçin Bayraktar konuşmacı olarak katıldı. 
Birlikten güç doğar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin yaptığı açılış konuşmasında bu tür organizasyonların önemine vurgu yaparak, “ siz her biriniz bizim için önemli birer bireysiniz. Sizlerin yaptığı çalışmalarla Büyükşehir Alanya’da varlığını gösteriyor. Bu nedenle hepinize katılımınız için teşekkür ediyorum “ dedi.
Çaresiz değil, çare sizsiniz.. 
Eğitimci Timuçin Bayraktar konuşmasında motivasyon, mutlu olmak, işini sevmek ve başarılı olmak yapılması gerekenler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Çalışma ortamının zorluklarından bahseden Bayraktar, “ bu süreçte kişi yorulur ve mutsuz olur. Bunun için kendimizi iyi tanımalı ve mutlu olabileceğimiz kişilerle bir arada olmamız ve istediğimiz şeyleri yapmanın yollarını aramalıyız. İnsanlarla daima iletişim içinde olmalıyız. Mutsuz olan kişi yanındakini de mutsuz eder. Ne kadar etrafa pozitif enerji verirsek karşımızdaki insanları da o kadar mutlu ederiz . insanlar bazı zamanlar öyle bir durumun içine girer ki çaresiz kaldığını zanneder. Aslında içine kapanmanın kendini soyutlamanın o bireye faydası yoktur. Kendini ne kadar iyi tanır, aslında aradığı çarenin kendinde olduğunu fark ederse o zaman hiçbir zaman çaresiz olduğunu düşünmez. Birlikte Alanya’da çok işler başarıyorsunuz o yüzden ellerinizi kenetleyin ve gücünüzün farkına varın. “ dedi.

Anahtar Kelimeler:
AlanyaAntalyaBüyükşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81