Belediye çalışmalara hız verdi

Alanya Belediyesi şehir genelinde yaptığı parke ve çevre düzenlemelerine devam ediyor.

Belediye çalışmalara hız verdi

Alanya Belediyesi şehir genelinde yaptığı parke ve çevre düzenlemelerine devam ediyor.

11 Ağustos 2016 Perşembe 00:46
Belediye çalışmalara hız verdi
Alanya Belediyesi şehir genelinde yaptığı parke ve çevre düzenlemelerine devam ediyor. Kadıpaşa Mahallesi’nin tamamında parke ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Alaiye Caddesi’nin batı bölgesinin tamamlanmasıyla birlikte üst caddelerin bakım çalışmaları da hızlandı. Kadıpaşa Mahallesi’nde yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

ALAİYE CADDESİ YEŞİLLENDİRİLİYOR
Prestij Caddesi hedefiyle yapımına son sürat devam edilen ve Alanya’nın en işlek caddeleri arasında yer alan Alaiye Caddesi’nde yeşillendirme çalışmaları başladı.
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Alaiye Caddesi üzerinde düzenleme çalışmaları sona eren kaldırımlarda, sağlı sollu ağaç dikim çalışmalarına başladı. Ayrıca yol üzerinde bulunan orta refüj ve kavşaklarda sürekli yeşil kalacak çiçekli bitki türlerinin dikimine devam ediliyor.
Son Güncelleme: 11.08.2016 00:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81