Baş Antrenör Oğuz'dan maça davet

Baş Antrenör Oğuz'dan maça davet

03 Şubat 2024 Cumartesi 15:50
Baş Antrenör Oğuz'dan maça davet

AXA Sigorta Efeler Lig'inde mücadele eden Brand Group Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı yarın ( 4 Şubat Pazar) oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı.
Belediyespor Baş Antrenörü Serkan Oğuz, çok iyi bir antreman haftası geçirdiklerini söyleyerek, yarın Saat 14.00'de Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak kritik maça tüm spor severleri destek olmaya davet etti.
Oğuz, maç öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

"Bildiğiniz üzere bu hafta evimizde misafir  edeceğimiz rakibimiz Türkiye'nin köklü kulüplerinden Fenerbahçe Spor Kulübü.  Bir mağlubiyetle ligin ikinci  sırasında yer alan  zorlu bir rakip.  Biz de dördüncü  sıradayız ve olduğumuz konumu korumak adına bu maçın önemi bizim adımıza çok büyük. Takım olarak iyi bir antrenman haftası geçirdik. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Centilmen ve fair play davranışların sergileneceği bir maç olmasını umuyorum. Tüm Alanya halkını maça davet ediyorum.  Alanya Belediyespor Kulübü bu şehrin takımı ve halkın takımıdır. Daha önce ki maçlarda  olduğu gibi bu maçta da takımlarına sahip çıkmaları için herkesi pazar  günü saat 14.00'de Atatürk Spor Salonu'na davet ediyoruz."

"TARAFTARIMIZDAN MEMNUNUZ"
Arkalarında çok önemli bir taraftar kitlesi olduğunu vurgulayan Baş Antrenör Serkan Oğuz, her geçen hafta artan taraftar sayısından dolayı son derece mutlu olduklarını kaydederek,  "Salonumuzda genç kardeşlerimin ve çocukların sayısı her geçen hafta artıyor. Gençlerin günden güne voleybola ve spora olan  ilgilerinin  arttığını görmekten mutlu oluyoruz. Bu bizim için en büyük kazanç ve başarıdır. Biz sizlerle daha güçlüyüz Alanya Belediye Spor Voleybol Takımı adına tüm kardeşlerimize  teşekkür ederiz." dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81