Alanya kırsalında engelli vatandaşa jet hizmet

Alanya kırsalında engelli vatandaşa jet hizmet

03 Haziran 2024 Pazartesi 11:35
Alanya kırsalında engelli vatandaşa jet hizmet

 Alanya’da Demirtaş’a bağlı Sapadere Mahallesi’nde bugün Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hummalı bir çalışmaya imza attı. Yeni dönemde özellikle kırsalda ikamet eden vatandaşlara yönelik önemli çalışmalara imza atılırken, Sapadere Mahallesi Muhtarı Hamit Baç, engelli vatandaşın sorununa anında çözüm üretilmesine ve çalışmalar için Alanya Belediyesi’ne teşekkür etti. 
Baç, “Bugün mahallemizde bir noktada engelli vatandaşın evinin yolunda beton döküp iyileştirme çalışması yaptık. Bu çalışmada emeği geçen başta Alanya Belediye Başkanı sayın Osman Tarık Özçelik’e, bu çalışmanın takibini ivedilikle yapan Kırsaldan Sorumlu Başkan Yardımcısı sayın Nazmi Zavlak’a ve belediye personeline mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81