Bartın AFAD’dan İzmir’e destek

BARTIN AFAD, DEPREM SONRASI İZMİR'E DESTEK İÇİN YOLA ÇIKTI.

Bartın AFAD’dan İzmir’e destek

BARTIN AFAD, DEPREM SONRASI İZMİR'E DESTEK İÇİN YOLA ÇIKTI.

31 Ekim 2020 Cumartesi 11:51
Bartın AFAD’dan İzmir’e destek

Bartın AFAD, deprem sonrası İzmir’e destek için yola çıktı.

Bartın İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından tam donanımlı 4x4 arama-kurtarma aracı ve 4 AFAD personeli İzmir Seferihisar merkezli 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında bölgedeki çalışmalara katılmak için yola çıktı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası Türkiye Afet Müdahale Planı Doğrultusunda bölgede AFAD Başkanlığınca Seviye 3 (Ulusal Düzey) afet durumu ilan edilmesi üzerine, İlimiz de kendi kapasitesi ölçüsünde harekata dahil olmuş, müdürlüğümüzden tam donanımlı 4x4 Mercedes Sprinter arama kurtarma aracı ile 3 Arama Kurtarma Teknisyeni ve 1 Şoförden oluşan ekibimiz İzmir’e hareket etmiştir.” Denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81