Sırada imamlar var

Alanya'da FETÖ darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında operasyonlar sürüyor

Sırada imamlar var

Alanya'da FETÖ darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında operasyonlar sürüyor

27 Temmuz 2016 Çarşamba 01:33
Sırada imamlar var
Alanya'da FETÖ darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında operasyonlar sürüyor. Polis, asker ve öğretmenlerin ardından sıra cami imamlarına geldi. Şuana kadar 1 cami imamı açığa alınırken, bugün de bazı imamların gözaltına alınacakları ve bu sayının artması bekleniyor. Sonrasında ise işadamları ve siyasilere sıra gelecek.

İMAMLARA SELA SALDIRISI
Darbe girişiminin ardından Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in talimatıyla 85 bin caminin imamına sala talimatı SMS ile gitmişti. 16 Temmuz darbe girişiminin gecesinde camilerden sala sesleri yükseldi. Alanya'da sala veren iki cami imamına ise sala sesinden rahatsız olduklarını söyleyen kendini bilmezler tarafından saldırıda bulunuldu. Cikcilli ve Dereköy'de imamlara saldıran kişiler hakkında yasal işlem başlatıldı.
Son Güncelleme: 27.07.2016 01:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81