Silahlı saldırganlar polise teslim oldu

Alanya’da geçtiğimiz cumartesi yol verme kavgasının büyümesi sonucu silahla 4 kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan 3 şahıs polise teslim oldu.

Silahlı saldırganlar polise teslim oldu

Alanya’da geçtiğimiz cumartesi yol verme kavgasının büyümesi sonucu silahla 4 kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan 3 şahıs polise teslim oldu.

02 Mart 2017 Perşembe 00:36
Silahlı saldırganlar  polise teslim oldu
Olay geçtiğimiz cumartesi günü saat 20.30 sıralarında önünde Oba Mahallesi Fatih Caddesi üzerindeki bir otoparkta meydana geldi. İddiaya göre, Bayram Ö.’nün kullandığı 07 HMM 81 plakalı otomobille geri geri geldiği sırada plakası öğrenilemeyen beyaz bir araç sürücüsü Osman A., arasında yol verme kavgası çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 07 HMM 81 plakalı bulanan Bayram Ö., Berk O.,ve Aydın O., araçtan çıkardıkları ruhsatsız pompalı tüfekle ve tabancayla rastgele çok sayıda ateş etti. Silahlardan çıkan saçma ve kurşunlar diğer araçta bulunan Osman A., oğlu Sidar A., Metin D., ve İbrahim B.’ye isabet etti. Daha sonra 07 HMM 81 plakalı araçta bulanan saldırganlar hızla olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri istendi. Vücudunun çeşitli yerlerine saçma ve mermi isabet ederek yaralanan Osman A., oğlu Sidar A., Metin D., ve İbrahim B., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Burada tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesini bulunmadığı bildirildi. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hadisenin yaşandığı noktaya şerit çekerek araç üzerinde, çevrede delil topladı ve kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturma sürerken, saldırıya gerçekleştiren Bayram Ö., Berk O.,ve Aydın O., Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu. Yol verme kavgasında silahlı saldırıyı düzenlediklerini itiraf eden şüpheliler olayda kullandıkları pompalı tüfeği ve tabancayı polise teslim etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Son Güncelleme: 02.03.2017 00:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81