İki ayrı kazada 6 kişi yaralandı

Alanya'da yaşanan iki ayrı trafik kazasında 1’i Rus 6 kişi yaralandı.

İki ayrı kazada 6 kişi yaralandı

Alanya'da yaşanan iki ayrı trafik kazasında 1’i Rus 6 kişi yaralandı.

22 Ekim 2018 Pazartesi 21:15
İki ayrı kazada 6 kişi yaralandı

Mahmutlar Mahallesi’nde önceki gün saat 11.00 sıralarında meydana gelen kazada, Rus uyruklu Dmitri B .’nin (33), yönetimindeki 34 FD 7998 plakalı otomobil, Alanya yönünde seyir ederken karşı yönden geldiğini iddia edilen Ömür A. (31), kullandığı 07 NTE 34 plakalı araçla çarpıştı. Kazada, 07 NTE 34 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Bedia Akbulut (37),  oğlu Mehmet Emin ve diğer aracın sürücüsü Rus uyruklu Dmitri B. hafif şekilde yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanları ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine götürdü. Burada tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.  

İkinci kaza ise önceki gün saat 11.30 sıralarında Mahmutlar Mahallesi, D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Hülya D (32), idaresindeki 07 UE 342 plakalı otomobil kavşakta Mehmet B.’nin (40) kullandığı 07 NNR 63 plakalı halk otobüsüyle çarpıştı. Kazada Hülya D. ve otomobilde yolcu olarak bulunan Hafize Ömür (85), hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulansla kaldırıldıkları hastanede tedaviye alındı. Jandarma her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.-Erdal ANAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81