Hırsızlık Çetesi çökertildi

Mahmutlar Mahallesi’nde çok sayıda otomobilden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 3'ü kadın 5 kişi, jandarma tarafından yakalandı. Zanlılar adliyeye çıkartılırken taşkınlık yapmak istedi. Ancak güvenlik güçleri engel oldu.

Hırsızlık Çetesi çökertildi

Mahmutlar Mahallesi’nde çok sayıda otomobilden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 3'ü kadın 5 kişi, jandarma tarafından yakalandı. Zanlılar adliyeye çıkartılırken taşkınlık yapmak istedi. Ancak güvenlik güçleri engel oldu.

19 Ağustos 2014 Salı 13:56
Hırsızlık Çetesi çökertildi
Mahmutlar Mahallesi’nde çok sayıda otomobilden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 3'ü kadın 5 kişi, jandarmanın yol kontrolünde yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerin yakınları önce jiletle vücudunu kesti, üstünü çıkarttıktan sonra görüntü alan basın mensuplarına saldırdı.
Mahmutlar Mahallesi'nde 15 Ağustos Cuma günü Mehmet İldiz'e ait 42 P 7776 plakalı otomobilin camı kırılarak bir miktar para ve cep telefonu çalındı. Şikâyet üzerine İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Aydap mevkisinde dün sabah saatlerinde yol kontrolü yapan jandarma, 20 yaşındaki Hayrettin N.'ın kullandığı 07 LBK 64 plakalı otomobili durdurdu. İncelemede, araç plakasının 16 Ağustos'ta Manavgat İlçesi'nde başka bir otomobilden çalındığı tespit edildi.
TOPRAĞA GÖMDÜKLERİ PARALAR ÇIKARTILDI
Durumun anlaşılması üzerine araçtan inen Hayrettin N. ile yanındaki Cumaali Y. (19), Melek S. (54), Arzu Z. (48), ve Yonca Y. (21), ormanlık alana kaçtı. Takibe başlayan Jandarma ekipleri, şüphelileri üzerlerindeki çalıntı cep telefonu ve parayı toprağa gömmeye çalışırken kıskıvrak yakaladı. Şüpheliler gözaltına alınırken, toprağa gömdükleri 4 cep telefonu ve bir miktar para çıkarılarak muhafaza altına alındı. Kimlik kontrolleri yapılan şüphelilerden Arzu Z.'ın hırsızlık suçundan kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası olduğu, diğer şüphelilerin aynı suçtan çok sayıda sabıkası olduğu belirlendi.
VÜCUDUNU CAMLA KESTİ, GAZETECİLERE SALDIRDI
Şüpheliler, jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından dün adliyeye çıkarıldı. Alanya Adliyesi önünde bekleyen şüphelilerin yakınları, görüntü almaya çalışan gazetecilere saldırdı. Elindeki jiletle önce kol ve göğsünü kesen bir kadın, üzerindeki giysilerini çıkardıktan sonra gazetecilere saldırdı. Basın mensuplarını, “Çekmeyin yoksa hepinizi keserim" diye tehdit eden kadın, polis ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Şüphelilerden Melek S. ve Arzu Z. Adliye girişinde kendilerini yere bıraktı. Uzun süre yerde yatan 2 kadın, görevliler tarafından güçlükle kaldırıldı. Şüphelilerin Alanya Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı’nca sorguları sürüyor.
 
Mehmet AL
 
Son Güncelleme: 19.08.2014 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81