Esrarengiz ölümleri araştırılıyor

Alanya’da Nebahat Uysal ile Murat Özdemir, evde av tüfeğiyle başlarından vurulmuş olarak ölü bulundu.

Esrarengiz ölümleri araştırılıyor

Alanya’da Nebahat Uysal ile Murat Özdemir, evde av tüfeğiyle başlarından vurulmuş olarak ölü bulundu.

15 Ocak 2017 Pazar 19:32
Esrarengiz ölümleri araştırılıyor
Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor. Fakırcalı Mahallesi'nde yalnız yaşayan Nebahat Uysal'dan haber alamayan komşuları, akşam saatlerinde evin kapısını çaldı. Kapıyı açan olmayınca içeri giren komşuları Nebiha Uysal ile Murat Özdemir'in çıplak vaziyetteki cansız bedenleriyle karşılaştı.  
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Nebiha Uysal ve evli 3 çocuk babası 38 yaşındaki Murat Özdemir'in öldüğünü belirledi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede ise Uysal’ın kafasından av tüfeği ile vurulduğu ve Özdemir de kafasından vurulmuş vaziyette elinde otomatik av tüfeğiyle olduğunu tespit etti. Yapılan incelemenin ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla cesetler otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Otopsi işlemi biten Uysal ve Özdemir dün akşam saatlerinde Fakırcalı Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verildi.
Yasak aşk cinayeti olduğu ve Murat Özdemir’in tartışma üzerine önce Nebiha Uysal’ı av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü ardın intihar ettiği şüphesi üzerine duran ve özel ekip kuran jandarma, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu konusunda çalışma başlattı.
Son Güncelleme: 15.01.2017 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81