Asayiş Günlüğü

Park halindeki motosiklet yandı,Bayan sürücü yaralandı,Dede evlilik vaadiyle dolandırıldı,Torun dedesini dövdü...

Asayiş Günlüğü

Park halindeki motosiklet yandı,Bayan sürücü yaralandı,Dede evlilik vaadiyle dolandırıldı,Torun dedesini dövdü...

21 Mart 2014 Cuma 01:56
Asayiş Günlüğü
Park halindeki motosiklet yandı
Alanya'da park halindeki motosiklet, bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu küle döndü.
Olay, Cumhuriyet Mahallesi Ladin Sokak'ta meydana geldi. 47 yaşındaki Döne A'ya ait park halindeki 07 HBB 67 plakalı motosiklette bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sonucu motosiklet kullanılamaz hale gelirken, polis ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.
-----------------------
Bayan sürücü yaralandı
Alanya'da, kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü kaza yaparak yaralandı.
Kaza, Dinek Mahallesi Yeni Yat Limanı karşısında meydana geldi. Antalya yönünden Alanya istikametine giden, Emel G.(29) idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Önce refüje çıkan otomobil, ardından ise karşı şeride geçerek kaldırıma çarparak durabildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Emel G, kazaya tanık olan vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
------------------------
Dede evlilik vaadiyle dolandırıldı
Alanya'da evlilik vaadiyle dolandırıldığını ileri süren 81 yaşındaki vatandaş polise başvuruda bulundu.
Çarlı Mahallesi, Kale Yamacı Mevkii'nde yaşayan 81 yaşındaki Yaşar I, kendisine evlenecek kadın bulmak vaadiyle Levent Y. (25) ve Erhan Y'ye (23) 750 TL verdiğini, ancak kendilerinden bir daha haber alamadığı iki kişi tarafından dolandırıldığını ileri sürerek polise başvurdu. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
------------------------
Torun dedesini dövdü
Alanya'da, kendilerinden para isteyen ve olumsuz yanıt alan 26 yaşındaki şizofren hastası torunları tarafından dövülen 83 yaşındaki çift, polise sığındı.
Olay, Kadıpaşa Mahallesi Gümrükçüler Çıkmazı'nda bir evde meydana geldi. 83 yaşındaki çift Dursun K. ve Nadime K'nın evine gelen 26 yaşındaki torunları şizofren hastası Uğur K, yaşlı çiftten para istedi. Olumsuz yanıt alan ve çılgına dönen Uğur K, dedesi Dursun K.  ve babaannesi Nadime K'yı feci şekilde döverek evden ayrıldı. Çiftin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Dursun K. ve Nadime K'yı polis otosuyla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürürken, vicdansız torunun yakalanması için çalışma başlattı.

Mehmet AL
 
 
Son Güncelleme: 21.03.2014 02:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81