ALSEV’de yeni başkan Şimşek oldu

Alanya Sevdalıları Derneği'nin yeni başkanı Fatih Şimşek oldu. Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda göreve gelen Fatih Şimşek başkanlığındaki yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımı yaparak çalışmaya başladı.

ALSEV’de yeni başkan Şimşek oldu

Alanya Sevdalıları Derneği'nin yeni başkanı Fatih Şimşek oldu. Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda göreve gelen Fatih Şimşek başkanlığındaki yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımı yaparak çalışmaya başladı.

24 Ocak 2019 Perşembe 19:08
ALSEV’de yeni başkan Şimşek oldu

Dernek binasında yapılan ilk toplantının ardından açıklama yapan ALSEV Başkanı Fatih Şimşek, “Bir Sevdadır Alanya” sloganıyla çıktıkları yolda gayesi Alanya'ya hizmet olan, gönlünde Alanya sevdası olan herkesi ALSEV çatısı altında birlik olmaya davet etti. Şimşek, "Geçen hafta yapılan genel kurulla ALSEV yönetimine seçildik. Öncelikle kuruluşundan bugüne kadar ALSEV için taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyoruz. Alanya Sevdalıları Derneği’nin kuruluş amacı, doğup büyüdüğümüz, yaşadığımız, çocuklarımızı dünyaya getirdiğimiz, geleceğimiz olan Alanya’nın ve burada yaşayan hemşerilerimizin haklarını korumak, bu şehre gönül vermiş insanlarımızı bir çatı altında toplamak, aralarındaki dayanışmayı sağlamak ve şehrimizin ileriye gitmesine katkıda bulunmaktır" dedi. Derneğin kapısının kendisini Alanyalı gören herkese açık olduğunu belirten Başkan Şimşek, "Alanya’da faaliyet gösterdiğimiz zaman boyunca, kapımız Alanyalı olan ve kendini Alanyalı olarak gören herkese açık olacaktır. Alanya’mızın menfaatleri için gerektiğinde elimizi taşın altına koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. Konuşmasında hedeflerinden de söz eden ALSEV Başkanı Fatih Şimşek, "ALSEV olarak hedefimiz, Alanya’da faaliyet gösteren en faal dernek olmaktır. Her ne kadar biz ve yönetim kurulumuz görev başına olsak da derneğimizi Alanyalı hemşerilerimizin destekleriyle kısa sürede bütün Alanya sevdalılarının bağrına basacağı, sahipleneceği bir dernek haline getireceğiz. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız bize ihtiyaç duyulduğu anda Alanya'mızın yanında dimdik duracağımızı herkes bilmelidir” dedi. Fatih Şimşek başkanlığındaki ALSEV’de Bilal Özaslan, Nurican Kılınç ve Mustafa Durgun başkan yardımcısı, Mehmet Tümerdem sayman, Serdar Ünalan, Emre Çakan, Faik Uygun, Şükrü Göküş ve Mehmet Mollamustafaoğlu yönetim kurulu üyesi olarak görevlendirildi.

Anahtar Kelimeler:
AlanyaBaşkanALSEVSeçim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81