Alanya’da Rus çiftin feci ölümü!

Alanya’da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı Rus uyruklu çift yaşamını yitirdi.

Alanya’da Rus çiftin feci ölümü!

Alanya’da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı Rus uyruklu çift yaşamını yitirdi.

09 Haziran 2019 Pazar 16:03
Alanya’da Rus çiftin feci ölümü!

Kaza, saat 01.30 sıralarında Kargıcak Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi.  İlçe merkezinden Gazipaşa istikametine seyir halinde olan Vedat B. (26) idaresindeki 01 FJA 45 plakalı otomobil, Rus uyruklu çift Anna Balakina (37) ve Andrei Balakina’ya (39) çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan Rus çift ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı sonrası gelen jandarma ve sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrollerde yol kenarına savrulan çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi. Anna Balakina ve Andrei Balakina’nın cansız bedenleri jandarma ve savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Rus çiftine çarparak ölümüne sebep olan otomobil sürücüsü Vedat B. ise kaza sonrası gözaltına alındı. Sürücü Vedat B. karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 29.06.2019 01:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81