Alanya’da hırsızlık şüphelisine 8 yıl hapis

Alanya hırsızlık yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan sanığa 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Alanya’da hırsızlık şüphelisine 8 yıl hapis

Alanya hırsızlık yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan sanığa 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

18 Şubat 2019 Pazartesi 18:18
Alanya’da hırsızlık şüphelisine 8 yıl hapis

Olay, 27 Nisan 2013 tarihinde Konaklı Mahallesi, Ayışığı Sokak üzerinde bulunan bir sitedeki dairede meydana geldi.  İddiaya göre, Habip Sancar’a ait eve giren Rahmi Ç., ev sahibinin uyduğu sırada yatak odasında bulunan cep telefonu ve cüzdanı alarak kaçmak istedi. Bu sırada uyanarak durumu fark Sancar ve Rahmi Ç. arasında arbede çıktı. Daha Rahmi Ç. Sancar’ın elinden kaçarak olay yerinde hızla uzaklaştı. İhbar üzerine harekete geçen Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri hırsızlık şüphelisi Rahmi Ç.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve başka bir suçtan dolayı sabıkası olan Rahmi Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SANIĞA 8 YIL HAPİS

Tutuklu yargılanan sanık Rahmi Ç. Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında son kez hakim karşına çıktı. Sanık Rahmi Ç. savunmasında üzerine atılan suçu kabul etmeyerek beraatını talep etti. Kararını açıklayan mahkeme heyeti Rahmi Ç.’ye 8 yıl 4 ay hapis cezası verdi. Duruşmanın ardından sanık Rahmi Ç. Alanya Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. –Erdal ANAK

Son Güncelleme: 18.02.2019 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81