Alanya’da arkadaş katili tutuklandı!

Alanya'da arkadaşını 6 yerinden bıçaklayarak ölümüne neden olan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Alanya’da arkadaş katili tutuklandı!

Alanya'da arkadaşını 6 yerinden bıçaklayarak ölümüne neden olan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

27 Şubat 2019 Çarşamba 14:31
Alanya’da arkadaş katili tutuklandı!


  Olay, geçtiğimiz pazartesi günü saat 23.00 sıralarında Dinek Mahallesi 1514. Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. Bir kişinin bıçaklandığı ihbarını alan polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. Eve gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde yerde yatan Nevzat Esen'in (52) 6 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybettiğini belirledi. Nevzat Esen’in cansız bedeni incelemelerin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cinayet ihtimali üzerinde duran Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

  Cinayet şüphelisi cami avlusunda yakalandı
  Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla soruşturmayı derinleştiren Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri cinayet şüphelisinin ev arkadaşı Recep E. (44) olduğunu ve olay sonrası sağlık ekiplerine yaralı Nevzat Esen’in olduğu yeri gösterdikten sonra kaçtığını ortaya çıkardı. Tespit üzerine harekete geçen  Asayiş ekipleri yaptıkları teknik ve fiziki takip sonrası dün gece saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Aliş Camii’nin avlusunda cinayet şüphelisini yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Recep E. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 28.02.2019 00:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81