Alanya'da aranan kadın Fethiye'de bulundu

üzce'de kayıp olan epilepsi hastası kız kardeşini Alanya’da arayan abla, kız kardeşini Fethiye'deki kadın sığınma evinde buldu.

Alanya'da aranan kadın Fethiye'de bulundu

üzce'de kayıp olan epilepsi hastası kız kardeşini Alanya’da arayan abla, kız kardeşini Fethiye'deki kadın sığınma evinde buldu.

05 Haziran 2016 Pazar 21:31
Alanya'da aranan kadın  Fethiye'de bulundu
üzce'de kayıp olan epilepsi hastası kız kardeşini Alanya’da arayan abla, kız kardeşini Fethiye'deki kadın sığınma evinde buldu.  Edinilen bilgiye göre, 28 Mayıs tarihinde Düzce’den Antalya'ya teyzesinin yanına gitmek için evden ayrılan 45 yaşındaki epilepsi hastası Beyhan Sevim'den haber alamayan ablası Bedriye Çabuk, önce Düzce polisine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kız kardeşinin Alanya'ya gittiğini öğrenmesi üzerine ilçeye gelen abla, kızkardeşini her yerde aramaya başladı.

FETHİYE KADIN SIĞINMA EVİNDE BULUNDU   
Ablası tarafından her yerde aranan epilepsi hastası 45 yaşındaki Beyhan Sevim, Alanya'da akrabalarının olmadığını öğrenmesi üzerine otobüse binerek Fethiye'ye gittiği ve otogarda yalnız başına otururken polis tarafından yapılan GBT sorgusunda kadının kayıp olarak arandığı ortaya çıktı. Polis ekipleri Sevim'i sığınma evine götürdükten sonra Düzce'deki ailesine ulaşıldı. Abla Bedriye Çabuk kız kardeşini almak için Fethiye İlçesine hareket etti.

Mehmet AL
Son Güncelleme: 05.06.2016 21:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81