Türel'den AESOB'a ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi ziyaret etti.

Türel'den AESOB'a ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi ziyaret etti.

17 Mayıs 2016 Salı 22:43
Türel'den AESOB'a ziyaret
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi ziyaret etti. Oda Başkanlarının da hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Antalya’ya yaptığı ve yapacak olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Türel’e teşekkür etti.  Ziyarette AESOB Başkanı merhum Abdullah Sevimçok’u rahmetle anan Türel, “Bu görevler bir bayrak yarışı. Bu görevler Allah’ın takdiriyle hiçbirimize sürekli değil. Hepimiz bu görevlerden geleceğiz geçeceğiz. Önemli olan bu görevleri yapıyorken baki kalan kubbede hoş bir seda bırakmak. Abdullah kardeşimiz hoş bir seda bırakarak aramızdan ayrıldı" dedi. Başkan Türel, oda başkanları ile belediye bürokratlarının buluştuğu çalışma toplantılarını tekrar yapma teklifini de ileterek, “Bütün oda başkanlarıyla, belediye bürokratlarını bir araya getirerek çalışma atölyesi oluşturuyorduk. O çalışmaların geri dönüşlerini çok iyi şekilde almıştık. Bu çalışmayı yeniden yapalım. Biz sizlerle bir araya gelişlerimizden çok faydalanıyoruz. Birçok hususta göremediğimiz hususları bizlere siz ifade ediyorsunuz. Bu da bize çok ciddi bir geri dönüş sağlıyor” diye konuştu.  
Toplantının ardından Adlıhan Dere Başkan Türel’e plaket takdim etti. Başkan Türel de Dereye Geleneksel Antalya reçelini hediye ederek ağız tadı ile başkanlık yapması temennisinde bulundu. Ziyarette Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp ve Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci'de hazır bulundu.
Son Güncelleme: 17.05.2016 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81