Hayırsever Saime Konca'Dan Aü'Ye Anlamlı Bağış

Hayırsever Saime Konca Tarafından Yapılacak İnternet Televizyonculuğu Stüdyosu’Nun Yaptırılması İşi İle İlgili Koşulları Belirlemek Amacıyla; Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü İle Saime Konca Arasında Protokol İmzalandı.

Hayırsever Saime Konca'Dan Aü'Ye Anlamlı Bağış

Hayırsever Saime Konca Tarafından Yapılacak İnternet Televizyonculuğu Stüdyosu’Nun Yaptırılması İşi İle İlgili Koşulları Belirlemek Amacıyla; Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü İle Saime Konca Arasında Protokol İmzalandı.

10 Mart 2014 Pazartesi 16:59
Hayırsever Saime Konca'Dan Aü'Ye Anlamlı Bağış
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi bünyesinde öğrenim gören öğrencilerin uygulamalı eğitimlerini sürdürmek ve Üniversite'nin tanınırlılığını arttırmak amacıyla, İletişim Fakültesi'ne İnternet Televizyonculuğu Stüdyosu kuruluyor.
Hayırsever Saime Konca tarafından yapılacak İnternet Televizyonculuğu Stüdyosu’nun yaptırılması işi ile ilgili koşulları belirlemek amacıyla; Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü ile Saime Konca arasında protokol imzalandı.Protokol törenine; Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nurdan Akıner ve hayırsever Saime Konca katıldı.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, yaptığı bağışlardan dolayı Konca ailesini tüm Antalya’nın tanıdığını belirterek, “Bugün de bu ailenin Akdeniz Üniversitesi’ne yaptığı katkıyı ölümsüzleştirecek belgeyi imzalamak için bir araya geldik” dedi. İmzalanacak protokolle geleceğin televizyoncularının uygulama alanı olacak İnternet Televizyoncuğu Stüdyosu’nun kurulacağını dile getiren Rektör Prof. Dr. Kurtcephe; “Saime Ablamız yaptığı yüklü miktardaki bağışla İletişim Fakültemize kendi adını taşıyacak bir eser kazandıracak. İletişim Fakültesi öğrencilerimizin uygulama alanı olacak çok güzel bir stüdyo çok kısa bir zaman sonra öğrencilerimizin hizmetinde olacak” diye konuştu.
Hayır yapmanın herkese nasip olmadığını söyleyen Rektör Kurtcephe, “Allah herkese mal veriyor, servet veriyor ama çoğu kişiye bir kuruşunu bile harcamayı nasip etmiyor. Saime Ablamız bu ayrıcalıklı kullardan bir tanesi. Ben kendisine bu örnek davranışından dolayı şahsım, Üniversitem ve ülkem adına teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olur inşallah” dedi.
Hayırsever Saime Konca da yaptığı konuşmada, “Atatürk geleceğimizi gençlere emanet etmiş. Ben de Atatürk’ün izinden giderek, geleceğimizi gençlere emanet ediyorum. Gençlerin her şeyi çok güzel yapacağına eminim. Eğitim de bunun temeli. Öğrencilerimiz, bu güzide eğitim kurumunda en güzel şekilde geleceğe hazırlanıyorlar. Ülkemize ve bölgemize yaptıkları hizmetlerden, pırıl pırıl gençler yetiştirdiklerinden dolayı da Rektörümüze ve tüm Akdeniz Üniversitesi ailesine gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından, geleceğin televizyoncularının uygulama alanı olacak İnternet Televizyonculuğu Stüdyosu’nun yapımı ile ilgili protokol imzalandı.
Son Güncelleme: 10.03.2014 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81