Başkan Böcek: “Plastik kasa üretim tesisi kuracağız

Başkan Böcek: “Plastik kasa üretim tesisi kuracağız

26 Mart 2024 Salı 12:24
Başkan Böcek: “Plastik kasa üretim tesisi kuracağız

Korkuteli’nde vatandaşlarla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, tarım ve hayvancılığa desteklerinin artarak süreceğini belirterek, “Ürün depolama ve nakliyesinde önemli bir gider olan kasa maliyetlerini kuracağımız Plastik Kasa Üretim Tesisleriyle düşüreceğiz. Çiftçilerimize güneş enerjili panel desteğinde bulunacağız. Canlı Hayvan Borsası Kompleksi kuracağız” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran’ın Proje Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Ata topraklarında olmanın mutluluğu içinde olduğunu ifade eden Başkan Böcek, Korkuteli’nde 58 mahallede muhtarlar ve STK’lar ile toplantılar ile yapıp sorunları belirlediklerini, dertlere derman olduklarını söyledi. Korkuteli kurutma fabrikasını tamamladıklarını aktaran Başkan Böcek, 250 kişinin istihdam edileceği tesiste, yaz ayları bu sayının 500’ü bulacağını kaydetti.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81