Aksu İsmail Ogan Caddesi Törenle Hizmete Açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’Nin Yeniden Düzenleyerek, Güzelleştirdiği Aksu İsmail Ogan Caddesi Törenle Hizmete Açıldı.

Aksu İsmail Ogan Caddesi Törenle Hizmete Açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’Nin Yeniden Düzenleyerek, Güzelleştirdiği Aksu İsmail Ogan Caddesi Törenle Hizmete Açıldı.

19 Mart 2014 Çarşamba 16:39
Aksu İsmail Ogan Caddesi Törenle Hizmete Açıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden düzenleyerek, güzelleştirdiği Aksu İsmail Ogan Caddesi törenle hizmete açıldı.
Açılışa, caddeye ismini veren Olimpiyat Şampiyonu Aksulu güreşçi İsmail Ogan, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, CHP İl Başkanı Devrim Kök, Serik CHP Belediye Başkan Adayı Muhammet Konur, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İsmail Ogan, duygulu anlar yaşadığı açılışta, adını caddeye verdiği ve Aksu’ya bu hizmeti kazandırdığı için Başkan Akaydın’a teşekkür etti.
İsmail Ogan’ın Türkiye’nin göğsünü kabartan unutulmaz bir güreşçi olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “İsmail Ogan Caddesi eski yapısıyla efsane güreşçiye yakışmıyordu. Caddeyi İsmail Ogan adına ve Aksu’ya yakışır bir hale getirdik. Cadde asfaltında makine teçhizat desteğinde bulunan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’a da teşekkür ediyorum. 2.5 milyon lira harcadığımız bu caddenin kaldırımlarının yanında, içme suyu şebekesini, yağmur suyu drenajını yeniledik. Çocuk oyun alanları, aydınlatması, peyzajı ile güzel bir cadde oldu. Esnafımıza ve Aksululara armağan olsun” dedi.
Daha sonra beraberindekilerle birlikte kurdele keserek caddeyi hizmete açan Başkan Akaydın, İsmail Ogan’a plaket verdi. Caddeyi gezen Başkan Akaydın ardından Aksu Macun Mahalle Muhtarlığı’na, Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen muhtar evinin de açılışını yaptı.
Son Güncelleme: 19.03.2014 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81