3 milyonu geçeriz

ATSO Başkanı Davut Çetin, gazetecilerle bir araya gelerek turizm ve tarım ihracatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

3 milyonu geçeriz

ATSO Başkanı Davut Çetin, gazetecilerle bir araya gelerek turizm ve tarım ihracatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

05 Mart 2017 Pazar 18:55
3 milyonu geçeriz

'ANTALYA 3 MİLYONDAN FAZLA RUS AĞIRLAR'
Turizmde Rusya pazarının oldukça iyi gittiğini belirten Çetin, erken rezervasyon sayılarında ciddi bir yükselme olduğunu söyledi. Çetin, sektörü etkileyecek bir olumsuzluk yaşanmazsa, Antalya'nın bu yıl Rusya'dan 3 milyonun üzerinde turist çekeceğini ifade etti.
İsrail pazarına dair de değerlendirmelerde bulunan Çetin, geçtiğimiz yıl Türkiye'yi 280 bin civarında İsrailli turistin ziyaret ettiğini, bu sene bu sayının 350-400 bin bandına ulaşabileceğini kaydetti.

'UKRAYNALI TURİST SAYISI İKİYE KATLANIR'
Son olarak Ukrayna ile Türkiye arasındaki pasaportsuz seyahat uygulamasına değinen Çetin, ''Geçtiğimiz yıl Ukrayna'dan Antalya'ya yaklaşık 572 bin turist geldi. Bu sayının bu yıl 2 katına çıkacağını düşünüyorum. Ukrayna bu yıl 1 milyonu zorlayabilir, hatta pasaportsuz girişle 1 milyonun da üzerine çıkar diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 05.03.2017 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81