Yurdakul'dan ziyaret

MHP Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, teşekkür ziyaretleri kapsamında Alanya İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Yurdakul, "Koalisyonlar ilkeler çerçevesinde yapılır.'Biz bu ilkelerimiz çerçevesinde diğer koalisyon önerileri olmazsa fedakarlık yapmaya hazırız. Elimizi, hatta gövdemizi taşın altına koyarız ve koalisyon görüşmelerine başlarız" dedi.

Yurdakul'dan ziyaret

MHP Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, teşekkür ziyaretleri kapsamında Alanya İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Yurdakul, "Koalisyonlar ilkeler çerçevesinde yapılır.'Biz bu ilkelerimiz çerçevesinde diğer koalisyon önerileri olmazsa fedakarlık yapmaya hazırız. Elimizi, hatta gövdemizi taşın altına koyarız ve koalisyon görüşmelerine başlarız" dedi.

13 Temmuz 2015 Pazartesi 01:43
Yurdakul'dan ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, Alanya'da partililerle bir araya geldi. Partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden Yurdakul'u burada MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile partililer karşıladı. MHP İlçe Başkanı Er,seçim sürecinde birlikte çalıştıklarını söyledi. Er,"Antalya'mızı ve teşkilatımızı daha üst seviyelere çıkarmak için birlikte mücadele ettik. Yardakul milletvekili olarak bizlere teşekkür ziyaretine geldi. Yurdakul daha önce de siyasetin dışında olan bir insan değildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanlığı, parti okulumuzun koordinatörlüğünü yapan bir parti büyüğümüzdü ancak şuanda aramıza Antalya milletvekili olarak da geldi. Dolayısıyla Alanya'nın, Antalya'nın hizmet almasında biz kendilerinden çok şeyler bekliyoruz. Yapacağı katkılar için şimdiden kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.
 
'ANTALYA'DA İKTİDARI ALACAĞIZ;'
MHP Antalya Milletvekili Yurdakul da, "Kadın kollarımız, ülkücülerimiz, gençlerimiz canla başla bütün fedakarlıklarını göstererek özverili bir şekilde mücadele ettiler. Gerçekten bir parti devletine karşı Antalya'da ve Türkiye'de mücadele ettik. Aslında büyük bir başarı elde ettik ve şuanda seçim sonuçlarını değerlendirdiğimizde görüyorum ki AK Parti'nin bitişi, tek başına iktidarının sona erişi, bir diktatör heveslisi kişilerin artık sona geldiğinin açıkça ortaya çıktığını görmekteyiz. Bu Türk milleti, MHP ve bizler için gerçekten çok sevindirici bir olay. Bizler bu başarıyı daha da ileriye götürerek tüm teşkilatlarımızla, herkesle birlikte Antalya'da, bundan sonraki yapılacak seçimlerde birinciliği alıp, Ankara'da iktidarı alıp genel başkanımızı ve liderimizi başbakanlık koltuğuna oturtmakta kararlıyız. Bunu da kısa sürede gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ben Ankara'dan buraya geldiğim zaman Antalya ve bu ilin tüm ilçeleri dışarıdan gelmeme rağmen beni bağırlarına bastılar, içlerine kabul ettiler. Annemin memleketi olan Antalya'da böyle bir ilgi ve sevgi nedeniyle onur ve gurur duyuyorum. Antalya'nın bir milletvekili olmaktan ve burada bulunmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bundan sonra kesinlikle hem Antalya'da hem Ankara'da gözünüz kulağınız olacağım. Seçim sırasında vatandaşlarımızı gezdiğimiz zaman onlar bize, 'Hocam geliyorsunuz, içtensiniz, candansınız ama seçildikten sonra Ankara'ya gidiyorsunuz, tekrar gelmiyorsunuz' diye eleştiriler gelmişti. Biz de vatandaşlarımıza aynen şu sözü vermiştik. Seçildikten sonra ertesi gün Antalya'da olacağımızı belirtmiştik. Ben iki hafta cuma günü öğleden sonra TBMM'de kaydımı yaptırdım ve kaydımı yaptırdım. Cumartesi günü Antalya'daydım. Antalya İl Başkanlığı'nı merkezin ilçe teşkilatlarını ve kadın kollarına teşekkür ziyaretleri yaptık. Doğudaki bütün ziyaretlerimizle Alanya ve peşinden Kaş ile tamamlayacağız. Bundan sonraki plan ve programımız aynı istikamette vatandaşlarımıza teşekkür ziyaretleri yapacağız. Bundan sonra Antalya'da teşkilatımızın, kadınlarımızın özverili çalışması, ülkücülerimizin canla başla çalışmaları ve bu fedakarca yapılan çalışma sonucunda diğer seçimde biz Antalya'da iktidarı alacağız ve onu bırakmayacağız" dedi. 
 
'İLKESİ VE ÜLKÜSÜ OLAN BİR PARTİYİZ'
Koalisyon sürecinde MHP'nin nerede yer aldığıyla ilgili soruyu da cevaplayan Yurdakul, "Koalisyonlar bir ilkeler çerçevesinde yapılır. Liderimiz geçen ve dün tekrar bir açıklama daha yaptı. 'Biz bu ilkelerimiz çerçevesinde diğer koalisyon önerileri olmazsa fedakarlık yapmaya hazırız. Elimizi, hatta gövdemizi taşın altına koyarız ve koalisyon görüşmelerine başlarız diye ifade etti. 7 Haziran'dan sonra seçimlerin sonuçları açıklandıktan sonra milletvekilleri yemin etti ve sonra bir süreç başladı. Daha önce bütün cumhurbaşkanlarının hükümet kurma görevlerini incelediğiniz zaman en uzun süre 17 gün. Ortalama 14-15 gün içerisinde cumhurbaşkanı hükumet kurma görevini en fazla oy alan partinin milletvekiline veriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İlla önce meclis başkanı seçilecek, sonra başkanlık divanı oluşacak, ondan sonra vereceğim' diye ifade ediyor. Doğrudur. Anayasa'da her iki yönde de öngörü var. Ülkenin şu karışık durumunda Suriye'de yaşananlar, belirsizlikler, komşularımızla olan olaylar varken siz niçin hükumet kurma görevini vermiyorsunuz? Çünkü bunun altında yatan şudur. Bu ülkede koalisyon hükümeti kurulmazsa Cumhurbaşkanı Erdoğan şunu ifade edecek: 'Ben elimden gelen bütün çabayı gösterdim. Bakın işte şuan ki siyasi partiler birbirleriyle bir araya gelemiyorlar. Koalisyon kuramıyorlar, ülkeyi karışıklığa götürüyorlar. Ben size başkanlık sürecini önermiştim. Tek başıma iktidarı tekrar yakalayabilir miyim? Tek başına iktidar olduktan sonra tekrar başkanlık sistemini getirebilir miyim' diye düşünceleri var. Ülkeyi tekrar seçime götürmek, Türkiye'nin şuan ki durumu, komşularımızla oluşan olaylar, ekonomik istikrarsızlık, bu genel seçimin getireceği maliyeti hesapladığınız zaman bu davranışlar doğru mu? Cumhurbaşkanı hükümet kurma görevini verdi. Artık sürecin başlaması ve Başkaban Davutoğlu'nun koalisyon için görüşmelere başlayıp, eğer koalisyon olursa, olmazsa da Anayasa'da da ifade edildiği gibi yapılabilecek olan tek şey erken genel seçimdir. Liderimiz aynen şunu ifade etti. Eğer bütün bunlar olmazsa Davutoğlu'nun ilk günkü balkon konuşmasını hatırlayın. Davutoğlu, 'Koalisyon olur olur, olmazsa erken seçime gideriz' demişti. Genel başkanımız da 'Bu koalisyon önerilerimiz olmazsa 15 Kasım'da erken genel seçime gideriz' dedi. Havuz medya bunu çarptırıyor. Bahçeli, her şeye, görüşmelere kapalı diye ifade ediliyor. Böyle değil. Partimiz 46 yıllık bir partidir. İlkesi, ülküsü olan partidir. Bu ülkelerimizden hiçbir zaman taviz vermiyoruz. Çünkü bu ilkelerimiz Türk milletinin ilkeleri. tarafından gönderildi. Yurdakul, Teşkilat ziyaretlerinin ardından, Ülkü Ocakları, Ülkücü İşçiler ve Alanya Karadenizliler Derneği (ALKARDER) Yönetimini ziyaret etti. 
 
Son Güncelleme: 13.07.2015 01:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81