Yetki THK'da

Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şubesi Saymanı Emine Keyaoğlu, fitre-zekat ve kurban derisi toplama yetkisinin Türk Hava Kurumu'nda olduğunu söyledi.

Yetki THK'da

Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şubesi Saymanı Emine Keyaoğlu, fitre-zekat ve kurban derisi toplama yetkisinin Türk Hava Kurumu'nda olduğunu söyledi.

03 Temmuz 2014 Perşembe 19:21
Yetki THK'da
Keyaoğlu'nun açıklamasında, "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda yasa gereği fitre, zekat ve kurban derisi, toplama yetkisi kamu yararına çalışan dernek statüsündeki Türk Hava Kurumu'na şubeleri aracılığıyla yetki verilmitir. Türk Hava Kurumu, devlet bütçesinden herhangi bir yardım almadan, halkımızın verdiği kurban derisi, fitre, zekat, bağış ve diğer ticari gelirleri ile faaliyetlerini sürdürmekte, ücretsiz olarak verilen ücretsiz havacılık kursları, orman yangın söndürme uçaklarımızla yangınlara müdahale, organ, hastave yaralı nakli için hava desteği ve THK Üniversitesi ile eğitime destek her yıl artarak devam etmektedir.
Gücünü halkımızdan alan Türk Hava Kurumu, verdiğiniz destekler sayesinde daha iyi yerlere 
gelecektir. Emin olabilirsiniz ki; bu sene uçaklarımızla söndürülecek her orman yangınında, 
uçaklarımızla taşınan bütün hasta ve yaralılarda, yetiştirdiğimiz plot ve paraşütcülerimizle, öğretmenlerimize ücretsiz verilen model uçak kurslarımızla, ülkemizin dört bir yanından gelerek bizden ücretsiz kurs alan gençlerimizin gözlerindeki ışıltıda sizin de payınız olacaktır."
 
Fitre ve zekat bağışlamak için adres: 
THK Alanya Şube Başkanlığı
Ş.Hane Mahallesi Eczacılar Sokak
Şekerciler Gıda market karşısı Altıniğne
İşhanı kat:1 no:102
Alanya
TEL:0242 5133966/ GSM:0532 5774196
 
Son Güncelleme: 03.07.2014 23:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81