Yeni dönemde meclis’e veda eden üyeler

Yeni dönemde meclis’e veda eden üyeler

21 Şubat 2024 Çarşamba 09:22
Yeni dönemde meclis’e veda eden  üyeler

Alanya’da yerel seçimler için geri sayım devam ederken, siyasi partiler ve başkan adayları meclis üyesi aday listelerini dün Alanya İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti. Cumhur İttifakı adayı olan Adem Murat Yücel, İyi Parti adayı Mehmet Şahin, CHP adayı Osman Tarık Özçelik, Zafer Partisi adayı Doktor Tahsin Biner, Gelecek Partisi adayı Mevlüt Demir’in listelerinde sürpriz isimler dikkat çekti.

2019 yerel seçimlerinde meclise seçilen 37 isimden bu dönem sade 13’ü listelerde kendilerine yer bulabildi. Meclis tarihinde ilk kez, 5 yıl İyi Parti’de siyaset yapan Hasan Can Kamburoğlu bu kez CHP listesine yazıldı.

Ak Parti’den Meliha Aras Erdoğan, Alper Birer ile Muammer Özbudak, MHP’den Mustafa Tuna, Ali Şahin, Tunahan Kasapoğlu, Nuri Tokuş, Kayhan Balta, Mehmet Babaoğlu ve Fevzi Alaettinoğlu, CHP’den Nazmi Zavlak ile Hasan Can Kamburoğlu, İyi Parti’den Alper Kan yeniden aday gösterildi.


MHP listesinde Mehmet Ali Tekin ile Mustafa Toksöz’ün yanı sıra Fatma Melike Nazifoğlu yer almadı.  Gold City sahibi Kerim Aydoğan’ın yerine 1. sıraya Hüseyin Güney yazıldı. 

Ak Parti MYK Üyesi, eski Süper Lig Hakemi Kuddusi Müftüoğlu’nun eşi Pauliina Müftüoğlu bu dönem listede olmadı.  Veteriner Kenan Ersoy ise üst sıralarda yerini aldı. 

İşte yeni dönemde Mecliste bulunmayan

isimler:

Fahrettin Kerim Aydoğan

Mehmet Ali Kiriş

Fatma Melike Nazifoğlu

Paulıına Müftüoğlu

Mehmet Ali Tekin

Bilal Azak


Kerim Ertekin

Merve Baysal

Mustafa Keşoğlu

Arif Tok

Emine Çalış

Ali Rıza Kayacı

Mehmet Şenli

Adem Er

Mustafa Toksöz

Erkan Demirci

Fikret Arık

Hasan Basar

Didem Dim Özaltın

Hüseyin Yaman

Halit Öztürk

Yılmaz Bağışlar

Hacı Mevlüt Zavlak

Serkan Salvur

İŞTE YENİ DÖNEM MECLİS LİSTELERİ
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81