YATIRIM ŞAMPİYONU

Alanya Belediye Meclisi, Başkan Adem Murat Yücel'in bir yıllık hizmetlerini içeren 244 sayfalık faaliyet raporunu oybirliği ile onayladı.

YATIRIM ŞAMPİYONU

Alanya Belediye Meclisi, Başkan Adem Murat Yücel'in bir yıllık hizmetlerini içeren 244 sayfalık faaliyet raporunu oybirliği ile onayladı.

04 Nisan 2017 Salı 22:50
YATIRIM  ŞAMPİYONU
Başkan Yücel, "3 yıldır meclisle bir bütünüz. Bugüne kadar önemli hizmetler yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Şehrimizdeki sorunları çözmeye ve eşit hizmet vermeye özen gösteriyoruz" dedi.

Alanya Belediye Meclisi, Nisan ayı aylık olağan toplantısını dün Adem Murat Yücel'in başkanlığında Meclis Salonu'nda gerçekleştirdi. Bir yıllık hizmetleri içeren Adem Murat Yücel'in faaliyet raporunun da oybirliği ile onaylandığı mecliste Belediye Başkanlığının bir yıllık faaliyet raporuyla ilgili meclis üyelerine ve vatandaşlara bilgi veren Meclis 1. Başkan Vekili Adem Er, grup sözcülerinin faaliyet raporuyla ilgili görüşlerini aldı. Kanun gereği faaliyet raporu oturumunu yöneten Meclis Üyesi ve Meclis 1. Başkan Vekili Er, Alanya Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında yaptığı hizmetleri hatırlatarak, kırsal ve merkezde hizmet kalitesini arttırdıklarını vurguladı. Okurcalar’dan Demirtaş’a kadar, D-400 Karayolu üzerinde ciddi peyzaj uygulaması yaptıklarını belirten Er, şehrin çehresi için özellikle Park Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün Alanya Belediyesi’nin amiral gemisi olduğunu söyledi.
'KÖRÜ KÖRÜNE MUHALEFET YAPMADIK'
Söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Kerim Başkaptan, "2014 ve 2015 yılında kısmen yapılanmaların olduğu ve kısmen bu yapılanma bitirilememişti. Biz ilk günde iki yıllık size süre tanıdık. Hiç bir zaman körü körüne muhalefet anlayışı içinde olmadık. Bazı konularda belediyenin çalışmalarından memnunuz ama bazı konularda ise eksiklerini gidermediğini de görüyoruz" dedi.
CHP BAŞKAN YÜCEL'İ TEBRİK ETTİ
Başkaptan'ın ardından söz alan CHP Grubu Başkan Vekili Erdoğan Toktaş, "Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'i bir yıllık sürede yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Bir yıllık sürede Alanya Belediyesi, rutin belediyecilik anlayışı ile şehrimize hizmet etmiştir. Bir çok yatırımın hala proje aşamasında olduğunu görüyorum. Artık proje aşamasında olan bu yatırımlara başlanması gerekiyor" diye konuştu.
"HİZMETLER TAKDİRE ŞAYANDIR"
Mecliste konuşan MHP Belediye Meclis Grubu Sözcüsü Mustafa Tuna, "Alanya'nın doğusundan batısına kuzeyinden güneyine kadar tüm bölgede Alanya Belediyesi yapabileceği tüm hizmetleri yaparak ağırlığını hissettiriyor. 2016'nın başında hedefler koymuştuk.  Bunun yüzde 80'ini yaptığımıza inanıyorum. Başkanımızın hedeflerine ulaşacağını düşünüyorum. Haziran ayında teleferiğe bineceğiz. Demirtaş Kültür Merkezi o mahalle ve havzaya hizmet verecek. Alanya'nın her mahallesine çocuk parkları inşa edildi. Çözüm masasına 28 bin başvuru yapılmış ve bu sorunlara da çözüm üretilmiştir. Yani çok güzel çalışan bir belediyemiz var" dedi
'BİR BÜTÜNÜZ'
Konuşmaların ardından eleştirilere yanıt veren Başkan Yücel, "Aslında bu faaliyet raporu benim raporum olarak gözükse de bu rapor Belediye Meclisi'nin raporudur. Çünkü biz hizmeti hep birlikte yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte her grup sözcüsüne belediyemizdeki birim amirleri sizleri arayacak, müsait bir zamanda hizmetlere ilişkin bilgi verecek. Biz bugüne kadar önemli hizmetler yaptık, bundan sonraki süreçte de hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Belediyenin imkanlarını en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bir kuruşu bile düşünüyoruz. 3 yıldır meclisle bir bütünüz. Meclis üyelerimize, personelimize ve Alanya halkına bize gösterdikleri güvenden dolayı minnettarım. Bu uyumun bundan sonrada devam edeceğine inanıyorum. Enerji ve sinerjimizi halkımızdan ve meclisimizden alıyoruz" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 04.04.2017 22:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81