Vali Türker'den ilk ziyaret

Antalya Valisi Muammer Türker, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti.

Vali Türker'den ilk ziyaret

Antalya Valisi Muammer Türker, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti.

12 Kasım 2014 Çarşamba 00:15
Vali Türker'den ilk ziyaret
Antalya Valisi Muammer Türker denetleme ve incelemelerde bulunmak üzere dün tüm gününü Alanya'da geçirdi. Alanya'ya gelen Vali Türker, ilk olarak Alanya Kaymakamlığını ziyaret etti. Vali 
Türker Kaymakamlık binası önünde Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz ve kurum amirleri tarafından karşılandı. Burada ki karşılama merasiminin ardından Kaymakam Tanrıseven'in makamına geçen Vali Türker ve beraberindekiler burada Kaymakam Tanrıseven'e hayırlı olsun temennisinde bulunup, çalışmalarında başarı dilediler. Kaymakam Tanrıseven'de Vali Türker'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Alanya’ya özgü çeşitli hediyeler takdim etti. 
 
'ÜNİVERSİTELER İLE İLGİLİ ÇALIŞMA YAPACAĞIZ'
Antalya Valisi Muammer Türker, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti. Burada Belediye Başkanı Yücel, Meclis üyeleri ve belediye personeli 
tarafından karşılanan Türker'e İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Fatih Üstündal da eşlik etti.Vali Türker, başkanlık makamında Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile bir süre sohbet etti. Gazetecilerin soruları üzerine yaptığı ilçe gezileri hakkında bilgi veren Vali Türker, göreve yeni atandığını ve ilçeleri ilk kez ziyaret etme fırsatı yakaladığını ifade etti.Vali Muammer Türker açıklamasında şunları söyledi. "Antalya Valisi olarak atanalı henüz bir ay oldu. Özel ilçe ziyaretleri yapma fırsatını ancak buldum. İlk olarak Gazipaşa’yı ziyaret ettikten sonra Alanya’ya geldim. Ben Alanya’ya 25 yıl önce turistlik amaçlı gelmiştim ancak arada gelme fırsatım olmadı. Bugün ilçeyi ve yöneticilerini yerinde tanımak amacıyla sembolik ziyaretlere yönelik program yaptık. Daha sonra daha kapsamlı çalışmaya yönelik ziyaretlerde bulunacağım. Alanya’da bulunan üniversitelerle ilgili çalışmalar yapacağız. İlçe yöneticilerinden ilçenin tarımı ve ticareti ile ilgili sorunları dinleyip çözüm noktasında birlikte hareket edeceğiz. “dedi.
 
'BAŞKAN YÜCEL ALANYA GRAVÜRÜ HEDİYE ETTİ'
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Vali Türker’in nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Başkan Yücel, Vali Türker’e ipek kozasından yapılmış çiçeklerden oluşan bir tablo ile Alanya gravürü hediye etti. Başkan Yücel, İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul ile İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Fatih Üstündal’a da günün anısına Alanya gravürü hediye etti. 
 
VALİ TÜRKER ALANYA KALESİ'Nİ GEZDİ
Vali Türker belediye ziyaretinin ardından Alanya Adliyesi'ne giderek burada Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz'u ziyaret etti. Ardından Harbour Restaurantta onuruna verilen öğle 
yemeğine katıldı. Öğle yemeğinin ardından Vali Türker, Kaymakam Tanrıseven ve Başkan Yücel ile birlikte tarihi Kızılkule'nin ardından Alanya Kalesi'ni ziyaret etti. Alanya Kalesi'ni ziyaret 
eden Vali Türker ve beraberindekiler daha sonra Alanya'dan ayrıldı. 
 
Son Güncelleme: 12.11.2014 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81