Turzimciler umutlu

Thomas Cook, DER Touristik ve Altours'un yetkilileri 2015 yaz sezonu için rezervasyonların genel olarak durağan olduğunu ancak son dakika rezervasyonlarından umutlu olduklarını söylediler.

Turzimciler umutlu

Thomas Cook, DER Touristik ve Altours'un yetkilileri 2015 yaz sezonu için rezervasyonların genel olarak durağan olduğunu ancak son dakika rezervasyonlarından umutlu olduklarını söylediler.

16 Mart 2015 Pazartesi 01:54
Turzimciler umutlu
 
Almanya'nın önde gelen tur operatörleri Thomas Cook, DER Touristik ve Altours'un yetkilileri, 2015 sezonunu değerlendirdi. Thomas Cook Almanya bölümü Başkanı Michael Tenzer, satışlardan memnun olduklarını ve 2015 yılı rezervasyonlarının normal seviyede seyrettiğini söyledi. 2015 sezonunda Mayorka'nın en popüler destinasyon olacağını öngören Tezer, "Ancak yıla güçlü bir başlangıç yapan Yunanistan için endişeliyim. Yunan politikacıların davranışları seçimden bu yana talepleri olumsuz etkiliyor" dedi. DER Touristik Paket Turlar Başkanı René Herzog ve Uzun mesafeli Turlar Başkanı Michael Frese, Aralık ve Ocak aylarında yaşanan durgunluğun ardından yaz sezonu rezervasyonlarında bir patlama olduğunu, şu anda ise tek haneli büyümenin devam ettiğini belirtti. Herzog, ikinci bir rezervasyon patlaması beklediklerini de sözlerine ekledi. Frese ise uzun mesafeli turları kendilerinden satın alan misafirlerin fiyat konusunda daha şanslı olduklarını ifade etti. Altours Turizm Direktörü Markus Daldrup ise, son dakika rezervasyonları sayesinde kış sezonunda yüzde 7 civarında büyüme yaşadıklarını belirtti. Daldrup, yaz sezonu içinse yüzde 2'den fazla büyüme beklediklerini söyledi. Mayorka, Yunanistan ve Kanarya Adaları'nın büyüme gösteren destinasyonlar olduğunu kaydeden Daldrup, Türkiye ve Bulgaristan'a yapılan rezervasyonların ise geçen yılın altında kaldığını dile getirdi.
 
Son Güncelleme: 16.03.2015 01:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81